Team Daiwa Fuego-A 2500
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Beastmaster
- veteran
Team Daiwa Fuego-A 2500
Ce parere aveti despre aceasta mulineta? Rog cei care cunosc modelul sau au auzit despre el, sa ma ajute cu cateva informatii.
Multumesc anticipat
Multumesc anticipat
- Beastmaster
- veteran
- Beastmaster
- veteran
Am cumparat in cele din urma modelul de 2500, care se echilibreaza perfect cu GL2 de 8'6".
E o mulineta extrem de usoara, arata foarte bine si ruleaza perfect. Insa am o problema cu ea...Nu pot sa imi fac incredere in potentialul ei
La cat e de usoara si finuta, imi vine greu sa cred ca s-ar putea trage de ea cel putin la fel ca de un Zauber de 3000 (parere facuta din articolele scrise de fani Ryobi).
A mai folosit totusi cineva, modelul de 2500 sau 3000?
@Ryobi: Stiu ca si tu atentai la un moment dat la un Fuego...
E o mulineta extrem de usoara, arata foarte bine si ruleaza perfect. Insa am o problema cu ea...Nu pot sa imi fac incredere in potentialul ei

La cat e de usoara si finuta, imi vine greu sa cred ca s-ar putea trage de ea cel putin la fel ca de un Zauber de 3000 (parere facuta din articolele scrise de fani Ryobi).
A mai folosit totusi cineva, modelul de 2500 sau 3000?
@Ryobi: Stiu ca si tu atentai la un moment dat la un Fuego...
- Beastmaster
- veteran
Eu zic ca acum dupa ce ai luat-o nu are rost sa te mai gandesti la zauber,zauberul este o mulineta reusita dar are doua defecte peste care eu nu pot trece greutate mare si galetul care e mult inferior comparativ cu modele de la DAIWA.
Am atentat.... dar Certate suna mai bine.
Dupa un an de pescuit cu ea asteptam impresi,imi mentin parerea ca e o mulineta reusita.
Am atentat.... dar Certate suna mai bine.

Dupa un an de pescuit cu ea asteptam impresi,imi mentin parerea ca e o mulineta reusita.