Team Daiwa 2,10m/7-21g

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

vali stratonov
veteran
veteran

Re: steez

Mesaj de vali stratonov » 16 Feb 2011, 14:34

stradic scrie:Vali stiu ca tu ai bete Steez. Vineri am aflat ca ti-ai mai luat unul de la Nicu de la magazin! :wink: Dar spune-ne sincer cat iei de la DAIWA pt.reclama? :D :D :D
Colegu' contractele sunt confidentiale :lol: :lol: :lol: asa incit nu pot sa dezvalui sumele ca nu e corect. :wink:

In alta ordine de idei chiar nu cred ca putem compara Steez cu Team Daiwa , nu de alta dar daca erau la fel facute cu aceleasi componente din aceleasi materiale si sa respecte aceleasi caracteristici ar fi trebuit sa coste cam la fel...

Ce zici oi fi eu chiar asa de prost sa dau 1300 lei pe Steez cind pot sa dau 455 lei pe Team Daiwa? Sau poate ca DA , cine stie :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

stradic
veteran
veteran

team daiwa

Mesaj de stradic » 16 Feb 2011, 15:56

Steez-urile care le-am vazut si ieri la mag.la Nicu nu prea m-i se par rigide de loc si m-i se par foarte moi fata de TD.
rapala the best vobler in the world

florin s
utilizator constant
utilizator constant

Re: team daiwa

Mesaj de florin s » 16 Feb 2011, 16:03

stradic scrie:Steez-urile care le-am vazut si ieri la mag.la Nicu nu prea m-i se par rigide de loc si m-i se par foarte moi fata de TD.
Si un Maver Esox este rigid, si ce dovedeste asta? :)

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 16 Feb 2011, 18:06

stradic scrie:Steez-urile care le-am vazut si ieri la mag.la Nicu nu prea m-i se par rigide de loc si m-i se par foarte moi fata de TD.
Pai daca te uitai mai bine vedeai ca Steezul Flex-X- lite care e cel mai puteric din gama e pina la 14 gr. iar TD-ul ala e pina in 21 gr. ...deci nu pot fi tot atit de rigide , parerea mea ...

In plus nu cred ca rigiditatea mai mare da in acelasi timp si o senzitivitate mai mare :wink: eventual confera o rezerva de putere mai mare ....

Si inca ceva domnule coleg ,lansetele pe care le compari nu sunt facute pt aceleasi aplicatii , Steezul Flex-X-Lite-ul e conceput pt.aplicatia de crankbait si jerkbait , ca poti da si la jiguri e altceva ....

Steezul Compile -X care e si virful de gama prezent pe piata din RO, are aplicatii in pescuitul de finete cu montura texas , cu jig headuri de pina in 10,5 gr . ,etc.

Daca te uiti amindoua lansetele Steez au actiuni M-si ML si taperul fast ,ceea e nu ofera o ultra rigiditate in blank, pe cind lanseta TD de care vorbim are actiunea de pina in 21 gr. care e deja in alta clasa de putere in cea MH iar taperul e EXF.

Nu cred ca putem face comparatia in acest fel deoarece nu comparam clase de putere egale si nici aceleasi fel de aplicatii ....chiar daca lansetele sunt produse sub acelasi brand. :wink:

P.S. In rest te cred ca TD e o lanseta ok atit ca pret cit mai ales ca si constructie ca doar e DAIWA. :lol: :lol:NU? :lol: :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

nila
senior
senior

Mesaj de nila » 16 Feb 2011, 19:17

Am si eu aceasta lanseta, 7-21g 2m.10 e ok pt jiguri sensitiva si puternica, si eu am scos un somotei de 5kg cu ea si nici n-a tremurat.
Totusi am pipait si steez-ul si daca ar fi sa o mai cumpar odata.. as mai strange 2-300 ron si mi-as lua un steez la mana a 2..

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 16 Feb 2011, 19:32

cred ca tre' sa strangi mult peste 200-300 de ron in plus.
Oricum concluzia e ca e o lanseta buna, care-si indeplineste atributiile pt care a fost conceputa.
Urasc atarnatorii!

stradic
veteran
veteran

TD

Mesaj de stradic » 16 Feb 2011, 20:02

Daiwa! ole! 8)
rapala the best vobler in the world

badea lucian
senior
senior

Mesaj de badea lucian » 16 Feb 2011, 20:48

[quote="florin s"][ Si un Maver Esox este rigid, si ce dovedeste asta?
...Ca nu ai pescuit cu o TD :!:
Alta comparatie nu ai gasit :?:
:shock: Maver = Daiwa :?: :oops:

florin s
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de florin s » 16 Feb 2011, 21:23

badea lucian scrie:
florin s scrie:[ Si un Maver Esox este rigid, si ce dovedeste asta?
...Ca nu ai pescuit cu o TD :!:
Alta comparatie nu ai gasit :?:
:shock: Maver = Daiwa :?: :oops:
Citeste toata postarea mea ( ce a spus si stradic ) si poate o sa intelegi.

Scrie răspuns