stradic scrie:Steez-urile care le-am vazut si ieri la mag.la Nicu nu prea m-i se par rigide de loc si m-i se par foarte moi fata de TD.
Pai daca te uitai mai bine vedeai ca Steezul Flex-X- lite care e cel mai puteric din gama e pina la 14 gr. iar TD-ul ala e pina in 21 gr. ...deci nu pot fi tot atit de rigide , parerea mea ...
In plus nu cred ca rigiditatea mai mare da in acelasi timp si o senzitivitate mai mare

eventual confera o rezerva de putere mai mare ....
Si inca ceva domnule coleg ,lansetele pe care le compari nu sunt facute pt aceleasi aplicatii , Steezul Flex-X-Lite-ul e conceput pt.aplicatia de crankbait si jerkbait , ca poti da si la jiguri e altceva ....
Steezul Compile -X care e si virful de gama prezent pe piata din RO, are aplicatii in pescuitul de finete cu montura texas , cu jig headuri de pina in 10,5 gr . ,etc.
Daca te uiti amindoua lansetele Steez au actiuni M-si ML si taperul fast ,ceea e nu ofera o ultra rigiditate in blank, pe cind lanseta TD de care vorbim are actiunea de pina in 21 gr. care e deja in alta clasa de putere in cea MH iar taperul e EXF.
Nu cred ca putem face comparatia in acest fel deoarece nu comparam clase de putere egale si nici aceleasi fel de aplicatii ....chiar daca lansetele sunt produse sub acelasi brand.
P.S. In rest te cred ca TD e o lanseta ok atit ca pret cit mai ales ca si constructie ca doar e DAIWA.

:lol:NU?