Aplicatie - voblere de la 7 grame in sus.
Tatul 150 dolari, Zillion 300 dolari.
?????
Tatul CT type R sau Zillion SV TW?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Tatul CT type R sau Zillion SV TW?
Eu am avut doua Tatula, dar nu modelul R. La 7 g, daca naluca avea o portabilitate relativ ridicata, lansam cu mici dificultati. Am vandut una si am trecut pe Shimano Chronarch ptr naluci sub 10 g. Cealalta am tinut-o ptr 12...25 g. Abia apoi i-am facut Tatulei un upgrade cu rulmenti BOCA. Acum functioneaza mai bine. Si si cu naluci mai usoare. DAR, caci intotdeauna exista si un dar, experienta mea in bait-cast era doar de un an si jumatate.
Ti -am expus parerea mea bazata pe o experienta relativ redusa. Probabil ca Zillion este mult mai competitiva din acest punct de vedere.
Ti -am expus parerea mea bazata pe o experienta relativ redusa. Probabil ca Zillion este mult mai competitiva din acest punct de vedere.
-
- veteran
Re: Tatul CT type R sau Zillion SV TW?
Zillionul SV TW functioneza bine cu orice naluci de la 7g in sus pentru ca tamburul SV este usor are 12.5g si controlul franei magnetice este mai bun decat la modele pre SV.
Zillion SV W modele 5.5 si 6.3 sunt perfecte pentru pescuit la stiuca ,avat si in general cu naluci din clasa M-MH (7-40g) . Pentru naluci de la 5-la 20g este perfect si noul Alpha SV.
Tatula CT Type R are un tambur mai greu si sigur este mai mai greu de controlat intre 7-10g. Am avut Tatual cu tambur JDM si de la 10g in sus lansa bine dar este clar mai putin sigur pentru,, Zero peruci,, comparativ cu modelele SV.
Zillion SV W modele 5.5 si 6.3 sunt perfecte pentru pescuit la stiuca ,avat si in general cu naluci din clasa M-MH (7-40g) . Pentru naluci de la 5-la 20g este perfect si noul Alpha SV.
Tatula CT Type R are un tambur mai greu si sigur este mai mai greu de controlat intre 7-10g. Am avut Tatual cu tambur JDM si de la 10g in sus lansa bine dar este clar mai putin sigur pentru,, Zero peruci,, comparativ cu modelele SV.