tasmanian devil

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

seve
senior
senior

Mesaj de seve » 01 Ian 2008, 17:34

tasmanian devil stiu ca se folosesc cu mult succes in pescuitul pastravului la trena in australia...mai ales in lacurile de baraj ...am si eu cateva luate de la un magazin din anchorage....am prins somon pink dar mai putin ca la o rotativa...nu cred ca ar fi naluca salvatoare in pescuitul salaului ci mai degraba o incercare de marketing a baietilor destepti din bucuresti.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 01 Ian 2008, 17:54

chiar si rex hunt prindea mai bine pastrav la rotativa sau vobler,baga devil-ul doar la trena.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 02 Ian 2008, 08:56

Am dat cu "tasmaniene" si in trena . La pastrav , s-au dovedit a fi mai productive oscilantele inguste si grele ; de cele mai multe ori merg mai bine decat vobler-ele ... :wink:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 10 Ian 2008, 11:36

seve scrie:.am prins somon pink dar mai putin ca la o rotativa...
acum am vazut.

bine dom'le dai in pesti exotici si nu ne arati si noua o poza! :)
unde i-ai prins?

seve
senior
senior

Mesaj de seve » 10 Ian 2008, 13:23

am mai primit mesaje pe privat...semn ca nu prea cade bine. am si poze...am lucrat 2 veri in alaska(cordova si naknek) atat in pescarie cat si pe ocean (pescuit la trena )-si nu trebuie sa fii veteran pe rapitori ca sa stii sa pescuiesti-da-mi pe privat adresa de mess/mail si iti trimit...[/img]

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 10 Ian 2008, 13:54

of doamne, altul! :D

n-are nici o treaba statutul de veteran pe-aici sau aiurea cu ala de pescar. si nici nu tree sa fii vreun mare meserias ca sa stai de vorba de din astea.

n-am vrut sa te deranjez, pur si simplu mi-as dori si eu viata asta sa prind un somon, in lipsa imi place sa vad poze.

ne-om fi privatizat noi dar nici chiar sa ne ascundem dupa degete la orice chestie. deci iti dau nickname-ul aici. eugeng_2000

insa nu-ti va folosi la trimis poze. intru pe un mac cu un soft numit adium fiindca ym nu merge din cauza de firewall. si nu pot primi poze.

pana una alta, merci de raspuns, pescarule de somoni roz, prinde-i tu pe toti si nu ni-i arata si noua! :)

sanatate!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 10 Ian 2008, 14:36

nu cred ca ar fi naluca salvatoare in pescuitul salaului ci mai degraba o incercare de marketing a baietilor destepti din bucuresti
nu a spus nimeni ca este naluca salvatoare, toadi a spus ca a prins bine odata cand nu a prins cu altceva si atata tot
decat sa o iei cu teoria conspiratiei si cu aparenta incercare de marketing a baietilor destepti, fii barbat si spune pe sleau cine crezi tu ca minte

si ne mai miram pe urma ca nu mai spune nimeni nimic cu ce a prins pe aici, ca se trezesc mereu cate unii sa gaseasca teoria conspiratiei in orice

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 10 Ian 2008, 17:03

mda.

recunosc, vand tasmanian devil ziceti care vreti :lol:

seve
senior
senior

Mesaj de seve » 10 Ian 2008, 22:55

eugen imi cer scuze pentru raspuns,eram putin nervos....o sa incerc sa postez, dar deocamdatnu stiu cum..cat despre somonii roz sa stii ca erau cei mai simplii de prins..era apa neagra de ei...cand scadea apa ramaneau printre pietre...intro-zi un amic turc a prins cativa cu mana in apa de cateva degete ...erau chiar peste tot..urcau pe rau la flux...si la reflux ramaneau si pe uscat....mai tare era somonul chinook(rege)-am prins doar la trena cu downrigger-nu prea are farmec...dar erau mari ,cei mai faini de prins erau cei argintii(silver),voi incerca sa postez...inca nu stiu cum.....cat despre teoria conspiratiei...nu e vorba de todi ci de uni importatori care primesc foarte mult sprijin din partea unor persoane care au promovat spinningul si acum cam manipuleaza sau cel putin au opinii foarte subiective....parerea mea e ca au fost 'unsi'

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 16 Ian 2008, 14:12

salut .x files strike again.a trecut juma' de an .
concret ,l-ati mai spart la tasmanian sau mananca numai la solstitiu ?oricum ,cand vad un tasmanian ,parca vad un fluier de politai .
multumesc pt raspuns.
walleye

Scrie răspuns