tamburi zauber
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
tamburi zauber
Aveti idee daca tamburii de 3000 zauber se potrivesc pe zauber 4000??? Am citit undeva pe acest forum ca s-ar potrivi .Multumesc
Re: tamburi zauber
Se potrivesc:)
Interesant. Citeam ca si de la modelul 2000 s-ar potrivi. Acum sunt curios daca si pe modelul match s-ar potrivi tamburii de pe 3000.draqdevil scrie:Se potrivesc:)
NO.....1000 compatibil cu 2000 si 3000 compatibul cu 4000, indiferent daca e de match sau spinn tamburul!
Multam pt raspunsuri, imi sunt de ajutor.draqdevil scrie:NO.....1000 compatibil cu 2000 si 3000 compatibul cu 4000, indiferent daca e de match sau spinn tamburul!
atentie la tamburii de match, inctrucat au o frana de 2 lei... Mai bine va bazati pe cei normali, incarcati cum trebuie..
Tocmai mi-am comandat un spro red arc match. Cand ajunge sunt curios sa vad cum e treaba cu frana.player4 scrie:atentie la tamburii de match, inctrucat au o frana de 2 lei... Mai bine va bazati pe cei normali, incarcati cum trebuie..
treaba e simpla, poate prea simpla. pe cand la tamburul normal are 3 washere intre discuri metalice, la cel de match are un singur washer intre tambur si discul metalic de pe ax...
Oricum daca se potrivesc tamburii de 3000 nu-i problema si poate reusesc sa-mi mai cumpar si niste tamburi de spinning de 4000.