Tamburi DAIWA compatibili

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

vali stratonov
veteran
veteran

Re: Tamburi DAIWA compatibili

Mesaj de vali stratonov » 05 Feb 2013, 14:31

fishi scrie:Doar sa nu iasa iarna cu ele la pescuit(scapa frana pe frig) si sa stea in vitrina. :elkgrin:
Nu-i chiar asa domnule coleg' se intimpla la Infinity Q , Ignis si la Tierra chestia asta ....eu la Luvias 1003 nu am patit niciodata si am pescuit si la copca cu ele. :roll: :D
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

vipificator III
veteran
veteran

Mesaj de vipificator III » 05 Feb 2013, 16:05

Cand le-am luat am pescuit la temepraturi de 2 grade dar cu salau de 2 kg si 8 lb nu a scapat deloc frana ci atat cat trebuia ca si vara, mai degraba eu scapam batul din mana pentru ca nu aveam manusi si eram ingetat. :lol:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 05 Feb 2013, 20:00

off topic
fishi scrie:Doar sa nu iasa iarna cu ele la pescuit(scapa frana pe frig) si sa stea in vitrina. :elkgrin:
eu inca nu am patit sa scape frina pe frig la certate . ati patit dumneavoastra sau e un mit urban ?
mai incerc si miine sa vad daca da inapoi . daca da inapoi o fac de minune si mai cumpar una :lol:

on topic

pe certate ( probabil si pe alte modele ) se potriveste fara modificari tamburul de la Cormoran Black Star 9 pif dar trebuie folosita si piulita acestuia . tot discuri de carbon , tot acelasi sistem , in certate de 2500 merge si tambur de cormoran 3000 . un cormoran black star 9 pif cu 2 tamburi ( aluminiu / frina carbon ) poate fi mai ieftin decit un tambur de certate .
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

vipificator III
veteran
veteran

Mesaj de vipificator III » 11 Feb 2013, 20:56

Acum am incarcat 1500-le cu PowerPro (usa) 8lb si 2000-le cu PP 10lb frana o so las moale sa nu se uzeze. :lol:

Scrie răspuns