tacklewarehouse

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 22 Dec 2010, 15:21

Si eu i-am intrebat si mi-au spus ca momentan nu trimit catre Romania. Le-am propus si varianta sa platesc numai din Romania, deci sa-mi preia comanda dar sa o expedieze in alta parte, nici asa nu au vrut. Nu primesc comenzi de niciun fel din Ro. Direct nu poti sa aduci decat prin cineva.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 22 Dec 2010, 15:31

RYOBI scrie:
adriancean scrie:...nu aveau un sistem asa perfectionat impotriva pirateriei virtuale si asa a fost mai simplu.
Gresesti, Ryobi..... Ei nu au sistemul perfectionat, si nici nu o sa-l aibe vreodata.... Noi, Romania adica, nici nu ne obosim sa perfectionam sistemul.... pentru ca nu avem de ce :lol: ... adica no money in conturi descoperite.

Si ca sa fiu si on topic..... daca pana la urma gaseste cineva vreo cale de a comanda la tackle... ma bag si eu cu oferta aia super... la mulineta de cast :oops:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 22 Dec 2010, 15:33

O sa le trimit din nou un mail si o sa-i intreb de ce nu se poate trimite si la noi...
Until next time....Tight Lines!

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 22 Dec 2010, 16:22

Tristian scrie:Si eu i-am intrebat si mi-au spus ca momentan nu trimit catre Romania. Le-am propus si varianta sa platesc numai din Romania, deci sa-mi preia comanda dar sa o expedieze in alta parte, nici asa nu au vrut. Nu primesc comenzi de niciun fel din Ro. Direct nu poti sa aduci decat prin cineva.

Ai incercat varianta in a le propune sa-ti trimeata marfa dupe ce ajung banii la ei in cont ?Adica dupa ce apar efectiv in extrasul lor de cont !

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 22 Dec 2010, 17:36

nu cred ca se complica ei pt atata lucru.
pur si simplu nu vor sa aiba de a face cu livrarile in romania.
daca te uti doar la mediul nostru de afaceri fara sa amintesti de hakerasi si parca incepi sa intelegi de ce evita zona asta.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 22 Dec 2010, 19:47

@Andrei

Nu, dar nici nu avea rost, pentru ca nici comanda nu pot sa pun. Plateam prin paypal oricum si transferul se facea instant. Oricum nu trimit pana nu le vine si lor de la paypal confirmarea. Nu le era frica cred. Sunt care pt Romania numai paypal accepta. Pur si simplu nu se complica. Cine stie ce s-o fi intamplat sau care e motivul. DAR NU POTI COMANDA DIN ROMANIA. NU POTI PLATI DIN ROMANIA.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 28 Dec 2010, 18:47

"rapala man".....se pare ca te ai ales cu o mulineta Daiwa Viento L.....asa cum ti am promis....ai fost rezolvat!!!..... :lol: :lol: :lol: ...serios vorbind....mulineta este a ta.... :wink: ...vorbim in privat....

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 28 Dec 2010, 18:49

danielcocea scrie:"rapala man".....se pare ca te ai ales cu o mulineta Daiwa Viento L.....asa cum ti am promis....ai fost rezolvat!!!..... :lol: :lol: :lol: ...serios vorbind....mulineta este a ta.... :wink: ...vorbim in privat....
Multumesc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Rapala worlds favorite fishing lure

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 29 Dec 2010, 15:09

Tristian scrie:@Andrei

Nu, dar nici nu avea rost, pentru ca nici comanda nu pot sa pun. Plateam prin paypal oricum si transferul se facea instant. Oricum nu trimit pana nu le vine si lor de la paypal confirmarea. Nu le era frica cred. Sunt care pt Romania numai paypal accepta. Pur si simplu nu se complica. Cine stie ce s-o fi intamplat sau care e motivul. DAR NU POTI COMANDA DIN ROMANIA. NU POTI PLATI DIN ROMANIA.
si daca scrii adresa, orasul si la tara treci Ungaria nu musca ?
S'altare și bunăstare !

Scrie răspuns