tacklewarehouse
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Gresesti, Ryobi..... Ei nu au sistemul perfectionat, si nici nu o sa-l aibe vreodata.... Noi, Romania adica, nici nu ne obosim sa perfectionam sistemul.... pentru ca nu avem de ceRYOBI scrie:adriancean scrie:...nu aveau un sistem asa perfectionat impotriva pirateriei virtuale si asa a fost mai simplu.

Si ca sa fiu si on topic..... daca pana la urma gaseste cineva vreo cale de a comanda la tackle... ma bag si eu cu oferta aia super... la mulineta de cast

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
- veteran
Tristian scrie:Si eu i-am intrebat si mi-au spus ca momentan nu trimit catre Romania. Le-am propus si varianta sa platesc numai din Romania, deci sa-mi preia comanda dar sa o expedieze in alta parte, nici asa nu au vrut. Nu primesc comenzi de niciun fel din Ro. Direct nu poti sa aduci decat prin cineva.
Ai incercat varianta in a le propune sa-ti trimeata marfa dupe ce ajung banii la ei in cont ?Adica dupa ce apar efectiv in extrasul lor de cont !
@Andrei
Nu, dar nici nu avea rost, pentru ca nici comanda nu pot sa pun. Plateam prin paypal oricum si transferul se facea instant. Oricum nu trimit pana nu le vine si lor de la paypal confirmarea. Nu le era frica cred. Sunt care pt Romania numai paypal accepta. Pur si simplu nu se complica. Cine stie ce s-o fi intamplat sau care e motivul. DAR NU POTI COMANDA DIN ROMANIA. NU POTI PLATI DIN ROMANIA.
Nu, dar nici nu avea rost, pentru ca nici comanda nu pot sa pun. Plateam prin paypal oricum si transferul se facea instant. Oricum nu trimit pana nu le vine si lor de la paypal confirmarea. Nu le era frica cred. Sunt care pt Romania numai paypal accepta. Pur si simplu nu se complica. Cine stie ce s-o fi intamplat sau care e motivul. DAR NU POTI COMANDA DIN ROMANIA. NU POTI PLATI DIN ROMANIA.
- danielcocea
- veteran
- Rapala Man
- veteran
si daca scrii adresa, orasul si la tara treci Ungaria nu musca ?Tristian scrie:@Andrei
S'altare și bunăstare !