tackletour review

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

gabbyy77
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gabbyy77 » 28 Sep 2010, 14:26

sa dai 560 USD pe Antares DC7 nu stiu daca merita. vorba celorlalti nu stiu daca arunca cum zic ei.
daca vrei sa cheltui bani pe jucari scumpe si bune poti opta pentru Steez care este 475 USD si arunca mult mai bine decat Antares si este mult mai usoara. si mai sunt si altele care sunt f performante la pret mai bun.

think about it.
Viata bate filmu'

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 28 Sep 2010, 15:29

:D

te inseli...
5 suu siiii... e doar pretul de import...
peste alea vin restul taxelor si cheltuielilor de transport plus adaug comercial... , deci costa nu gluma... :oops:

@ Taicanoe... aha ! asai ! gen aruncarea cu ciocanu cred si io ca pot atit ! :lol: , dar nah... dilema e : ce facem cu butoanele alea ? in ce mod le setam ? :twisted:

Dan Alexe
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Dan Alexe » 28 Sep 2010, 20:53

Dumitre, ia-o odata ca sa poti dormi iar linistit. :D Parca tu n-ai sti ca e la fel cu o femeie. Daca ti-a cazut cu tronc nu cred ca te mai poti desparti de ea orice reviu ai citi sau ti-ar spune cineva.
:D Si sa o pescuiesti sanatos!!

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 29 Sep 2010, 00:06

Electronica asta in pescuit are daru sa-mi alunge si ultima farima de bucurie ancestrala, de primitivism..Nu se face si un ham cu a treia mina pe el sa arunce spin,baitcasting si fly? Cu toate subramurile evident...
Dar o lanseta cu corpi cavernosi , care cind simte miros de peste devine rigida ca naiba.... :oops: :P

Scrie răspuns