Table pentru stiuca

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

drazvan
utilizator constant
utilizator constant

Table pentru stiuca

Mesaj de drazvan » 08 Noi 2010, 14:21

De ceva vreme am inceput sa pescuiesc la spinning, venind frigul am inceput cu cumatra stiuca pr este ca nu prea a pus ciocu la tablele mele. De unde si ce modele de table imi recomandati pt cumatra.(stiuca bineinteles :) ) . merg sa pescuiesc pe un lac cu adancime de 2-3 metri. Pescarii "adevarati"cu care mai eram au prins.iar eu am ajutat sa le scoata din apa. Asa ca weekend-ul care vine as vrea sa intorc putin roata :twisted: . Va multumesc!!

Nemernic
veteran
veteran

Re: Table pentru stiuca

Mesaj de Nemernic » 08 Noi 2010, 14:24

drazvan scrie:De ceva vreme am inceput sa pescuiesc la spinning, venind frigul am inceput cu cumatra stiuca pr este ca nu prea a pus ciocu la tablele mele. De unde si ce modele de table imi recomandati pt cumatra.(stiuca bineinteles :) ) . merg sa pescuiesc pe un lac cu adancime de 2-3 metri. Pescarii "adevarati"cu care mai eram au prins.iar eu am ajutat sa le scoata din apa. Asa ca weekend-ul care vine as vrea sa intorc putin roata :twisted: . Va multumesc!!
Nu inteleg un fapt, si anume: De ce intrebi aici ? .. aici unde sunt fel si fel de "nemernici" :lol: :lol: ascunsi in spatele unui monitor... si n-ai intrebat acolo, la fata locului, pe asa-zisii "adevarati" pe care i-ai ajutat :?: ....
Asta una la mana ..
A doua ar fi.... cum e stiuca.. activa ? lenesa..... lacul cu multa vegetatie, limpede.. tulbure.... de pe mal ? din barca ? etc etc etc
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

drazvan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de drazvan » 08 Noi 2010, 14:27

ma intereseaza un sfat de profi de unde sa merg sa imi achizitionez cateva lingurite si daca se poate un model anume este ok.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 08 Noi 2010, 14:29

google -> search -> oscilante :shock:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 08 Noi 2010, 14:32

drazvan scrie:ma intereseaza un sfat de profi de unde sa merg sa imi achizitionez cateva lingurite si daca se poate un model anume este ok.
cu e apa?limpede,tulbure?lacul are vegetatie? la suprafata ? la adancime? ce fel de vegetatie? nuferi,bradish? are maluri abrupte? sau line,?

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 08 Noi 2010, 14:33

cam toate de aici sunt prinzatoare:
http://www.totalfishing.ro/linguri-ling ... 27_65.html
in general, daca e vorba de un lac cu adancimi de 2-3 metri, ma gandesc ca ti-ar folosi niste oscilante mai late si grele diverse nuante si amprente, care coboara cu efect si pe care le poti juca si pe verticala, oprindu-te din cand in cand din recuperat, apoi mai dai o zvacnitura si tot asa.
asta ar fi si lata si grea:
http://www.totalfishing.ro/lingura-osci ... -p-69.html
Ultima oară modificat 08 Noi 2010, 14:56 de către Michael, modificat de 2 ori în total.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 08 Noi 2010, 14:34

va asteptam la magazinul totalfishing
www.totalfishing.ro

drazvan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de drazvan » 08 Noi 2010, 15:50

In final cred ca am sa ajung la total fishing. Si o rezolv eu cumva cu baietii de acolo. Ms oricum si fir intins la toata lumea

Marinarul
junior
junior

Oscilante

Mesaj de Marinarul » 08 Noi 2010, 16:04

Sunt incepator in ale stiucaritului dar nu si in ale pescuitului pe care il practic de peste 20 de ani , si ca sa iti dai seama cum e treaba cu stiuca , la prima mea partida (intamplator a avut loc anul asta) am ciugulit 4 bucati , trei la 1 kg si una la 2 kg . Intereseaza-te de linguritele lui Misu si o sa vorbim dupa.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 08 Noi 2010, 16:25

astea-s "oscilantele lui misu" ?
http://www.totalfishing.ro/linguri-ling ... 7_464.html
arata bine intradevar...seamana cu cele de la gipo
http://www.totalfishing.ro/linguri-ling ... 7_476.html

@drazvan, eu zic sa-ti cumperi cateva de la fiecare din acesti 3 producatori, Berti, Gipo si Misu, diferite modele/marimi si vezi si tu la prima iesire pe balta ce si cum iti trebuie pe viitor.
Daca apa e rece si stiuca e mai la fund, nu m-as sfii sa incerc si cateva shaduri medii-mari pe jig, parca e mai usor de explorat fundul apei in cautare de stiuca.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Scrie răspuns