T-Force Clear water

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

T-Force Clear water

Mesaj de pikeman » 20 Aug 2007, 21:53

o folosit careva firu aista? ce stiti de el, pare mai subtire la 0.25 decat T-Force Super Cast , dar zice si ca ii "super soft" parca nu ma incanta asa tare ideea asta :D

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 21 Aug 2007, 10:00

Pentru "peruci",e ideal ! :wink: Fir intins ! tuturor.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 21 Aug 2007, 12:32

old_radu scrie:Pentru "peruci",e ideal ! :wink: Fir intins ! tuturor.
wai, io lam luat, amu vad io cei de capu lui, nui prea elastic asa ca e numa bun, sa infasoara bine pe mulineta si da frumos albastru ala inchis pe tamburu arjintiu :lol: daca se perucheaza mai scad din cantitatea de pe tambur, desi pare mai subtire decat 0.25 cat scrie pe cutie, aflu io maine :twisted:

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 21 Aug 2007, 14:18

io mi-am luat dinasta de 0.30 pentru crap.si dupa o partida de pescuit l-am dat jos!!! :lol: avea toate calitatile respectiv coeficient de alungire mic,zbura bine de pe tambur,super rezistent,da nu se scufunda nici cu slujbe!!!imi pluteau vreo 20 de metri de fir pe apa de mi-l plimba vantu in toate partile si adunam tata mizeria si vegetatia plutitoare de pe apa...poate al tau se comporta mai bine.sau poate e exact ce-ti trebuie

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 21 Aug 2007, 21:08

ooooo, e perfect, ca dau doar la avatz in suprafatza cu el :wink: :twisted:

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 21 Aug 2007, 21:19

vezi....exact ce-ti spuneam:poate e exact ce-ti trebuie!sa dai un semn dupa ce l-ai folosit,sa stiu si eu cum functioneaza! "T-force clearwater intins"! :wink:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 23 Aug 2007, 22:26

adrignat scrie:vezi....exact ce-ti spuneam:poate e exact ce-ti trebuie!sa dai un semn dupa ce l-ai folosit,sa stiu si eu cum functioneaza! "T-force clearwater intins"! :wink:
da, e destul de bun firul, sunt multumit de el, m-am chinuit putin la nod sa il rup, nu e foarte elastic, lanseuri lungi cu tamburul plin, comparativ cu alte fire mai lansam si colaci de pe tambur, am facut si doo peruci dar scurte care se lansau cu firul :lol: motivul este folosirea unor naluci de 16/20 gr combinate la plictis cu voblere de 3-4cm pentru biban :lol: :lol: :lol: amu din pacate la dril nu lam testat decat cu neste bibi si avatei de 300 gr singurii pesti mai maricei, trecuti de juma de kil (tot bibi) iam ratat, se dezgatau dupa ce dadeau de 2,3 ori din coada :cry: poa asta e defectul firului, nui plac pestii trecuti de 300gr :lol:

@adrignat, firul pare usor sensibil mai floating, dar nam avut probleme sa tin voblere de 3-4cm mai jos ca sa prind bibi cu ele, e posibil ca la un diametru mai mare (am folosit 0.25) sa fie mai floating firul :? cat despre culoare se pare ca este ok :wink:

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 25 Aug 2007, 19:25

da .....se poate sa fie si diametrul de vina....dar e clar ca e mai putin greu decat altele la 0.30!cat despre peruci....n-am patit-o.dar am zis,l-am folosit o singura data! :D un apeste alta.....se pare ca e un fir bun.......pentru spinning! :D

Scrie răspuns