Suzuki df5

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

djviper1981
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de djviper1981 » 05 Sep 2010, 21:31

Am facut azi probe si cu o persoana si ceva bagaje intra in glisaj.Doar singur in barca am reusit sa prind 25 km/h.Totusi in 2 persoane nu intre nicicum in glisaj.
Acum as mai avea cateva intrebari.
1.Daca schimb elicea ce ar fi indicat sa pun.As dori sa prind ceva viteza in plus gandind ca probabil ma va ajuta sa glisez mai usor
2.Are cineva idee daca o placa de glisare m-ar ajuta sa o fac sa gliseze cu 2 persoane?

mdascalu
junior
junior

Mesaj de mdascalu » 06 Sep 2010, 08:35

Pai, sigur nu a intrat in glisaj cu 2 persoane? Ciudat, 3m tot cu 5 hp a intrat in glisaj la 15 km/h, iar la maxim ajunge la 20km/h (2pers inseamna in cazul meu 85 +65 kg, iar barca are 55kg, cantarita). Poate nu ai echilibrat barca bine, ai incercat in mers sa schimbi pozitia in care stai - mai spre centrul barcii?
PS vezi ca in toate filmuletele toti cei care conduc gonflabile stau mai spre prova barcii (chiar cineva a scris pe aici ca pozitia e un pic nefireasca - abia ajunge cu mana intisa bine la acceleratie).

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 06 Sep 2010, 11:10

mdascalu scrie: (chiar cineva a scris pe aici ca pozitia e un pic nefireasca - abia ajunge cu mana intisa bine la acceleratie).
Se poate prelungi manerul cu un tub si niste coliere ... lung de cat vreti ...

mdascalu
junior
junior

Mesaj de mdascalu » 06 Sep 2010, 11:26

Da, eu ma vazut, da arata tare ciudat. De fapt pana la urma nu prea conteaza cum arata, eficient sa fie.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 06 Sep 2010, 12:13

mdascalu scrie:Da, eu ma vazut, da arata tare ciudat. De fapt pana la urma nu prea conteaza cum arata, eficient sa fie.
Eu mi-am adus asa ceva de pe Cabelas ...e foarte util si merita banii....
http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... /item-link.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 06 Sep 2010, 12:16

Un tub pvc de diametrul manerului sau un pic mai mare crestezi pe o parte sa intre mai usor peste maner dupa care fixezi cu 2 coliere si e gata ... lungimea o tai la cat iti cade bine . Daca folosesti mai frecvent poti sa faci si din cupru ,aluminiu etc. si e mai durabil, sau sa "cumperi"original " cam la 50 euro / bucata.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 06 Sep 2010, 12:19

kzoli scrie:Un tub pvc de diametrul manerului sau un pic mai mare crestezi pe o parte sa intre mai usor peste maner dupa care fixezi cu 2 coliere si e gata ... lungimea o tai la cat iti cade bine . Daca folosesti mai frecvent poti sa faci si din cupru ,aluminiu etc. si e mai durabil, sau sa "cumperi"original " cam la 50 euro / bucata.

Original Minn Kota adus din America m-a costat 120 lei ... :lol: :lol: nicidecum 50 euro. :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 06 Sep 2010, 13:08

valistrati scrie:
kzoli scrie:Un tub pvc de diametrul manerului sau un pic mai mare crestezi pe o parte sa intre mai usor peste maner dupa care fixezi cu 2 coliere si e gata ... lungimea o tai la cat iti cade bine . Daca folosesti mai frecvent poti sa faci si din cupru ,aluminiu etc. si e mai durabil, sau sa "cumperi"original " cam la 50 euro / bucata.

Original Minn Kota adus din America m-a costat 120 lei ... :lol: :lol: nicidecum 50 euro. :wink:
O fi asa, dar ptr. prelungire maner motor termic pretul e pe la 50 euro (210 ron au cerut la un magazin ,doar ca scria yamaha pe el :lol: ) am lasat pe unde am gasit ... :wink: mai ales ca e o teava cu 4 suruburi la un capat si cu maner cu cauciuc pe cealalta parte .
Electricul (ET) are maner extensibil , acolo nu e cazul .

crystianoo
veteran
veteran

Mesaj de crystianoo » 04 Mai 2011, 22:22

Bai fratilor ma bagati in ceata rau,tocmai mi-am achizitionat si eu un mercury de 6 cai din 2010 si fostul proprietar mi-a spus ca e cizma scurta,am masurat si eu si tot 44 cm imi iese cum zici tu de la menghina pana in aripioara,motorul este cumparat din romania iar la dealer nu zice nimic de cizma medie,am masurat si lungimea oglinzii si are 38 cm vorbesc despre o barca pneumatica de 2,70m,acum eu ce sa cred???? :x :x :x

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 05 Mai 2011, 13:53

Mai fratilor pescadori, dar daca puneti ditamai prelujitoru', cum mai schimbati vitezele? :lol:

Hai, o intrebare de 1213 puncte. La o gonflabila fara chila se poate confectiona una? Chila...evident...

Scrie răspuns