SUPORTI DE LANSETA PENTRU BARCA GONFLABILA
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
SUPORTI DE LANSETA PENTRU BARCA GONFLABILA
Am nevoie de sfaturile voastre in ceea ce priveste suportul sau suporturile de lansete pentru barca am una de 2,6 cu placa motor si nu stiu la ce fel de suporti sa ma hotarasc , voi ce folositi?
multumesc.
multumesc.
Re: SUPORTI DE LANSETA PENTRU BARCA GONFLEBILA
Do it with passion or not at all !
- hegedusalin
- veteran
Care de acolo e pt gonflabila ca eu nu le-am recunoscut.... 

@ hegedusalin
...toti suportii lanseta prezentati in acea pagina sunt si pentru barca gonflabila
...conditia "sine qua non" este ca barca sa aiva suport motor .
...initiatorul topicului specifica ca are barca cu suport motor.
...toti suportii lanseta prezentati in acea pagina sunt si pentru barca gonflabila
...conditia "sine qua non" este ca barca sa aiva suport motor .

...initiatorul topicului specifica ca are barca cu suport motor.
La cele Energofish fluturele de plastic( de pe surubul de strangere) se rupe aproape la prima folosire (se pot modifica realtiv usor) dar mai bine evita-le!
- hegedusalin
- veteran
http://www.cabelas.com/product/Fishing/ ... t104334480
Imi cer scuze car nu credeam ca pe placa de motor se prinde suportul de lanseta la gonflabile. Ma gandeam ca sunt ceva de genul celui din link care e pt float-tube.
Imi cer scuze car nu credeam ca pe placa de motor se prinde suportul de lanseta la gonflabile. Ma gandeam ca sunt ceva de genul celui din link care e pt float-tube.

...stai relax
...nu ai pentru ce sa-ti ceri scuze
...nu ai pentru ce sa-ti ceri scuze

Eu acuma incerc sa imi fac dintr-o scandura de lemn (tratata cu lac yacht sa reziste la apa de ploaie) si 3 bucati de teava PP de 50 diametru.
Am noroc ca pe ponton pot sa pun motorul fie pe stanga fie pe dreapta si automat imi ramane un spatiu liber unde sa prind suportul de lansete. Din pacate nu e asa simplu cum am crezut intial pentru ca daca pun motorul pe stanga si suportul in dreapta o sa ma cam incurce cand pescuiesc la musca si de aceea caut o solutie sa prind suportii la un unghi de 45 fata de apa astfel incat sa evit ca betele sa imi stea vertical.
Am noroc ca pe ponton pot sa pun motorul fie pe stanga fie pe dreapta si automat imi ramane un spatiu liber unde sa prind suportul de lansete. Din pacate nu e asa simplu cum am crezut intial pentru ca daca pun motorul pe stanga si suportul in dreapta o sa ma cam incurce cand pescuiesc la musca si de aceea caut o solutie sa prind suportii la un unghi de 45 fata de apa astfel incat sa evit ca betele sa imi stea vertical.
- hegedusalin
- veteran
Re: SUPORTI DE LANSETA PENTRU BARCA GONFLABILA
Asta il folosesti pt trena sau pur si simplu pt cand nu folosesti lanseta??