supapa quicksilver qs 380
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- ovi_vl
- utilizator constant
supapa quicksilver qs 380
Salut. Am primit o barca quicksilver qs 380. Este folosita,are podina de tego. O prindere dezlipita de pe balo. Si un furchet rupt. Problema cea mai are este ca a venit cu o singura supapa si as dori sa o reconditionez,apoi sa o vand si sa mi iau ceva mai mic. Unde gasesc 3 supape sa achizitionez? Revin si cu o poza a supapei. Am incercat deja la dechatlon si nu au. Multumesc!
-
- veteran
Re: supapa quicksilver qs 380
Trimite sau posteaza aici o poza reala cu supapa...ovi_vl scrie:Salut. Am primit o barca quicksilver qs 380. Este folosita,are podina de tego. O prindere dezlipita de pe balo. Si un furchet rupt. Problema cea mai are este ca a venit cu o singura supapa si as dori sa o reconditionez,apoi sa o vand si sa mi iau ceva mai mic. Unde gasesc 3 supape sa achizitionez? Revin si cu o poza a supapei. Am incercat deja la dechatlon si nu au. Multumesc!
Eu stiu ca am 1-2-3

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Do it with passion or not at all !
- ovi_vl
- utilizator constant
Am masurat acum . Are 31 mm
-
- veteran
Valvele mele ara ca si cele din linkul de mai sus ...nicidecum cu ce ai tu in mina in pozele tale...
Nu imi dau prea bine seama ce ai fotografiat aici.:
Pare a fi o valva boston de 3/4 nu prea ma pricep.
- ovi_vl
- utilizator constant
Supapele se infileteza in barca nu sunt din cele cu prindere pe material. Ca principiu sunt identice cu astea https://www.google.ro/search?q=boston+b ... =N#mhpiv=0
-
- veteran
Sorry, atunci nu te pot ajuta...ovi_vl scrie:Supapele se infileteza in barca nu sunt din cele cu prindere pe material. Ca principiu sunt identice cu astea https://www.google.ro/search?q=boston+b ... =N#mhpiv=0
P.S.
Stii la ce am vazut asemenea supape...la saltelele gonflabile de Intex ...aveau asa ceva la Practiker..
Am avut si eu doua saltele cu supape asemanatoare dar cred ca le-am aruncat...

- ovi_vl
- utilizator constant
multumesc! dar diametrul filetului este 22mm . la mine este 31 mm atasez o poza si cu barca (de pe net ) [

nu pare chiar "saltea" desi este destul de veche.