Salut pescari
Am nevoie de un pic de ajutor din partea celor care au cumparat de pe siteul goldfish.ro!
Intrebarea e sunt seriosi sau nu ?
Vreau sa-mi iau o barca, am dat Luni comanda online, nu m-a contactat nimeni si am decis sa ii sun eu Marti... pai nu stiau nimic de comanda mea dar m-au asigurat ca se intereseaza si revin ei cu un telefon... pana azi nu m-a mai sunat nimeni asa ca i-am sunat eu din nou... domnul cu care am vorbit si prima oara mi-a sups ca mi-a notat gresit numarul si ca de asta nu a mai reusit sa dea de mine(cum putea sa-mi noteze gresit numarul din moment ce nu i l-am dictat, ce i-a ramas memorat in telefon in urma apelului meu...? Iar numarul putea sa-l ia bine mersi si de contul pe care l-am facut la ei). Acum mi-au zis le platesc in cont un avans de 200-300 de lei pt a-mi trimite barca dar tot insista sa platesc suma intreaga deoarece asa voi primi bonus si o vesta... pai nu stiu ce sa zic.. pare cam dubios,,, sincer n-as prea vrea sa-mi iau vreo tzeapa... Asadar a mai luat cineva de la ei ? Au fost probleme ?
Numai bine
Sunt seriosi ?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Sunt seriosi ?
nu stiu nimic de ei, dar cu o astfel de atitudine fata de client, mai vrei sa ai de-a face cu ei?
Nici nu mai deschideam acest topic daca ceea ce cautam eu se gasea si in alta parte... dar din cate stiu doar ei comercializeaza barci bark...Ghenadie scrie:nu stiu nimic de ei, dar cu o astfel de atitudine fata de client, mai vrei sa ai de-a face cu ei?
-
- utilizator constant
Interesul lor este sa avanda dar probabil nu au barca in stoc si doresc sa trimiti banii in avans pentru a o achizitiona, urmand ca dupa achizitie sa o trimita catre tine 

http://www.pescuitlafeeder.ro
http://www.pescuitlafeeder.ro/forum
http://www.pescuitlafeeder.ro/forum
lasa'i draqu ca nu cred sa fie ceva de capul lor atata timp cat tu vrei sa cumperi de la ei si pe ei ii doare la banana.
au trecut acele timpuri in care vanzatorul dicta piata si facea cum dorea el, acuma te dai dupa client si dupa cerintele lui daca vrei sa vinzi, daca nu....................
tu faci cum doresti, dar eu personal nu as mai cumpara de la ei.
au trecut acele timpuri in care vanzatorul dicta piata si facea cum dorea el, acuma te dai dupa client si dupa cerintele lui daca vrei sa vinzi, daca nu....................
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
O sa cumpar de la ei dar numai cu conditia sa platesc(toata suma) ramburs curierului, fara avansuri si alte pretentii ...adiwolf scrie:lasa'i draqu ca nu cred sa fie ceva de capul lor atata timp cat tu vrei sa cumperi de la ei si pe ei ii doare la banana.
Da.. pana la urma m-am lamurit cu ce fel de oameni am de-a face... fratilor daca vreti sa nu va faceti probleme cu nervii va recomand sa nu va faceti treaba cu ei... poate altii care or sa vrea sa cumpere de la ei or sa citeasca acest topic care sper sa le fie de ajutor. O recomandare: sub nicio forma sa nu le trimiteti bani in avans!
-3 saptamani m-au tot amanat cu barca, tot timpul bagau ceva scuza(ba ca or trimis barca din greseala in alta parte, ba ca nu mai au ucrainienii pe stoc, ba chiar mi-au dat si cuvantul lor ca pe sambata o sa am barca). Mi-au bagat de 3 ori scuza ca mi-au notat gresit telefonul si de aia nu au mai sunat inapoi si de 2 ori au zis ca a intrat casuta vocala(nu am asa ceva ca l-am dezactivat demult)... cand le-am zis ca vreau sa renunt la barca parca erau usurati... Plus ca am mai si facut prostia sa le virez 50 de lei(sa vada si ei ca-s serios) pe care abia dupa ce i-am amenintat cu o plangere penala mi-au returnat-o.... ar mai fi multe de spus da nu vreau sa scriu romane; sper doar ca aceste randuri sa fie de folos cuiva, candva
Asadar feriti-va de goldfish.ro
Ps: Mi-am comandat barca de la un alt producator.. azi am vorbit cu el, a doua zi eram deja cu barca pe apa! Ce diferenta....
-3 saptamani m-au tot amanat cu barca, tot timpul bagau ceva scuza(ba ca or trimis barca din greseala in alta parte, ba ca nu mai au ucrainienii pe stoc, ba chiar mi-au dat si cuvantul lor ca pe sambata o sa am barca). Mi-au bagat de 3 ori scuza ca mi-au notat gresit telefonul si de aia nu au mai sunat inapoi si de 2 ori au zis ca a intrat casuta vocala(nu am asa ceva ca l-am dezactivat demult)... cand le-am zis ca vreau sa renunt la barca parca erau usurati... Plus ca am mai si facut prostia sa le virez 50 de lei(sa vada si ei ca-s serios) pe care abia dupa ce i-am amenintat cu o plangere penala mi-au returnat-o.... ar mai fi multe de spus da nu vreau sa scriu romane; sper doar ca aceste randuri sa fie de folos cuiva, candva
Asadar feriti-va de goldfish.ro
Ps: Mi-am comandat barca de la un alt producator.. azi am vorbit cu el, a doua zi eram deja cu barca pe apa! Ce diferenta....