...am tot auzit tot felul de speculatii cum ca BOGA nu ar indica tocmai corect greutatea...desi nu le cred!!!!
Sunt reale greutatile care sunt aratate pe BOGA GRIP????
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
Sunt reale greutatile care sunt aratate pe BOGA GRIP????
Pt.posesorii de BOGA GRIP si nu numai adresez aceasta intrebare???
...am tot auzit tot felul de speculatii cum ca BOGA nu ar indica tocmai corect greutatea...desi nu le cred!!!!
.... Voi ce parere aveti

rapala the best vobler in the world
Re: Sunt reale greutatile care sunt aratate pe BOGA GRIP????
The main tube has a precision scale embossed in it to match each individual scale spring, and the scale is calibrated using certified weights to insure accuracy within one increment. You can send your BogaGrip to IGFA (954-927-2628 Dania Beach, FL) where they can certify it for world-record catches.
Sunt recunoscute de IGFA...in consecinta cred ca sunt bine calibrate...Eventual daca nu au aprut fake-uri..nu m-as mira.
ULK scrie:The main tube has a precision scale embossed in it to match each individual scale spring, and the scale is calibrated using certified weights to insure accuracy within one increment. You can send your BogaGrip to IGFA (954-927-2628 Dania Beach, FL) where they can certify it for world-record catches.
Sunt recunoscute de IGFA...in consecinta cred ca sunt bine calibrate...Eventual daca nu au aprut fake-uri..nu m-as mira.
Al meu sigur nu e fake.....dar sunt unii care carcotesc cum ca nu ar indica tocmai corect
De asta sunt curios de cat mai multe pareri.....
Indica foarte corect in lbs...
si transformam atunci lbs in g implicit in kg......tudor scrie:Indica foarte corect in lbs...
1lbs=0.4535kg
Sunt....dar, nu prea!

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Adelin scrie:Sunt....dar, nu prea!![]()
![]()
Adica...detaliaza Adeline?????..... arata mai putin sau mai mult ....sau care e parerea ta!!!!
Ca la orice macanism cu arc, in timp acesta se va slabi plus ca datorita depunerilor de mizerie la interior din apa acesta va aluneca mai greu si probabil ca scala va merge ingreunat. De aici si aceste mici abateri.
Nu cred ca ar fi greu de verificat..
Nici eu nu cred ca este greu. Sau numai cu peste se poate verifica?