Sunline Super PE
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Sunline Super PE
Am vazut o rola din asta de 10 lb,si am ramas uimit de subtirimea firului.In plus am remarcat ca e mai rotund in diametru ca alte textile cunoscute.Cel de 10 lb e mai subtire decat Power Pro de 8 lb pe care-l folosesc eu,oricum Power Pro nu stau cel mai bine la capitolul asta.Oricum, la Dunare mi-ar fi frica sa dau cu unul 10 lb, presupun ca incepand de la 14 lb in sus ar fi mai nimerit.Pe viitor am sa-mi iau un fir de asta.Care dintre voi da cu Super PE, nu va sfiiti,spuneti tot ce stiti,dupa stiinta si priceperea fiecaruia 

Am de 6 lb si de 15 lb. Nu am avut nicio problema cu ele in sensul ca ar pierde ceva din calitati, s-ar scamosa sau ca s-ar rupe mai usor ca altele.Cu toate astea, dupa mine singurul sau atu in fata Power Pro e ca, la aceeasi rezistenta, e mai subtire decat PP. Insa e in acelasi timp si mai scump.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
- Mugurstefan
- veteran
Asta cu aceeasi rezistenta trebuie verificata pe bancul de probe...,razvan m. scrie:Am de 6 lb si de 15 lb. Nu am avut nicio problema cu ele in sensul ca ar pierde ceva din calitati, s-ar scamosa sau ca s-ar rupe mai usor ca altele.Cu toate astea, dupa mine singurul sau atu in fata Power Pro e ca, la aceeasi rezistenta, e mai subtire decat PP. Insa e in acelasi timp si mai scump.
dar iar o sa zica amicii ca-s maniac.

Se stie ca daca Japonezii spun 6lbs, atunci la 6lbs se si rupe.
Pe cand la americani daca zice 6lbs, tine si 8 lbs !
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
-
- veteran
Pescuiesc si eu cu 6 lb si 15 lb si nu e nici o problema ,poate ai numerit tu vre-o rola de fir copt caci altfel nu se justifica ....
Razvane e mai scump ca PP ,corect dar e mult mai soft si perfect rotund chiar si cel de 6 lb.
PP pina la 10 lb nici poveste sa fie rotund ......plus ca se decoloreaza mult mai repede ...o fi de aia ca e galben??....

Razvane e mai scump ca PP ,corect dar e mult mai soft si perfect rotund chiar si cel de 6 lb.
PP pina la 10 lb nici poveste sa fie rotund ......plus ca se decoloreaza mult mai repede ...o fi de aia ca e galben??....

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!