Sunline Super PE

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

razvan cristescu
veteran
veteran

Sunline Super PE

Mesaj de razvan cristescu » 03 Dec 2008, 23:15

Am vazut o rola din asta de 10 lb,si am ramas uimit de subtirimea firului.In plus am remarcat ca e mai rotund in diametru ca alte textile cunoscute.Cel de 10 lb e mai subtire decat Power Pro de 8 lb pe care-l folosesc eu,oricum Power Pro nu stau cel mai bine la capitolul asta.Oricum, la Dunare mi-ar fi frica sa dau cu unul 10 lb, presupun ca incepand de la 14 lb in sus ar fi mai nimerit.Pe viitor am sa-mi iau un fir de asta.Care dintre voi da cu Super PE, nu va sfiiti,spuneti tot ce stiti,dupa stiinta si priceperea fiecaruia :lol:

gozo
junior
junior

Mesaj de gozo » 04 Dec 2008, 08:00

eu mi-am luat o rola acum o luna si ceva si mai am din 150 de metrii ,vreo 50,isi pierde foarte repede calitatile ,se rupe foarte usor sincer dupa experinta cu el eu nu al recomand la nimenii,am folosit fire din china mult mai bune! eu mi-am luat Ripcord Si de care sant multumuit!

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 04 Dec 2008, 08:24

Si eu si colegi de club folosim super PE si eu cred ca este cel mai bun fir pe care l-am folosit, mie dincontra mi se pare ca este super ok, nu se scamoseaza la fel de repede ca si celalalte fire, si da este cel mai rotund fir cu care am pescuit eu!

gozo
junior
junior

Mesaj de gozo » 04 Dec 2008, 08:46

da nu se scamosaza,dar al meu e putred,se rupe la un nod simplu imediat,eu sant foarte dezamagit de el sincer.

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 04 Dec 2008, 08:50

Se rupe la socuri ?

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 04 Dec 2008, 08:50

Am de 6 lb si de 15 lb. Nu am avut nicio problema cu ele in sensul ca ar pierde ceva din calitati, s-ar scamosa sau ca s-ar rupe mai usor ca altele.Cu toate astea, dupa mine singurul sau atu in fata Power Pro e ca, la aceeasi rezistenta, e mai subtire decat PP. Insa e in acelasi timp si mai scump.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

gozo
junior
junior

Mesaj de gozo » 04 Dec 2008, 08:56

da,de ex mi-a dat un tac si am tras si sa rupt ,dupa care am agatat firul rupt si era in el un biban de 10 cm ,alt exemplu fac un nod simplu se rupe,vreau sa leg un jig se rupe ! bani aruncatii degaba sau am nimerit eu un lot prost!

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 04 Dec 2008, 10:08

razvan m. scrie:Am de 6 lb si de 15 lb. Nu am avut nicio problema cu ele in sensul ca ar pierde ceva din calitati, s-ar scamosa sau ca s-ar rupe mai usor ca altele.Cu toate astea, dupa mine singurul sau atu in fata Power Pro e ca, la aceeasi rezistenta, e mai subtire decat PP. Insa e in acelasi timp si mai scump.
Asta cu aceeasi rezistenta trebuie verificata pe bancul de probe...,
dar iar o sa zica amicii ca-s maniac. :lol:

Se stie ca daca Japonezii spun 6lbs, atunci la 6lbs se si rupe.
Pe cand la americani daca zice 6lbs, tine si 8 lbs !
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 04 Dec 2008, 12:35

Bineinteles ca ma refeream la rezistenta inscrisa pe eticheta, ca cea reala nu am cum sa o masor.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 04 Dec 2008, 12:54

Pescuiesc si eu cu 6 lb si 15 lb si nu e nici o problema ,poate ai numerit tu vre-o rola de fir copt caci altfel nu se justifica ....
Razvane e mai scump ca PP ,corect dar e mult mai soft si perfect rotund chiar si cel de 6 lb.
PP pina la 10 lb nici poveste sa fie rotund ......plus ca se decoloreaza mult mai repede ...o fi de aia ca e galben??.... :lol: :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Scrie răspuns