Sunline Cast Away PE ...

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
cesark
junior
junior

Sunline Cast Away PE ...

Mesaj de cesark » 04 Feb 2014, 18:51

ce stiti de acest fir? ....l-a folosit cineva? ce inseamna IGFA rated?

crapmaniacul
veteran
veteran

Re: Sunline Cast Away PE ...

Mesaj de crapmaniacul » 04 Feb 2014, 21:20

Poti gasi aici date despre cine este IGFA si cu ce se ocupa http://en.wikipedia.org/wiki/Igfa

Tipul de fir mentionat de tine nu l-am pescuit, insa il avea un prieten anul trecut, iar daca ar fi sa ma iau dupa nume, are o castabilitate foarte buna fiind ok pentru distante mai mari, avand un zgomot redus la trecerea prin inele, fiind impletit in 8 ite, deci ceva mai rotund ca altele. Sunline e un brand ok, nu cred ca e un fir prost.

sorinpes
junior
junior

Mesaj de sorinpes » 04 Feb 2014, 22:08

Dau eu cu asa ceva, pescuiesc numai de pe mal,l-am luat sa pot arunca cat mai departe.
Impresii in general este un fir foarte moale arunci bine, zgomot redus prin inele,parti negative la primele partide se scufunda foarte greu si se rupe destul de usor la nod (nu mi s-a rupt decat de la nod ) am incercat multe tipuri de noduri cel mai rezistent s-a dovedit Palomar nod.
Dau cu un fir de 20lb echivalent in diametru apreciez eu cu un super pe de 10lb.
Putin dezamagit ma asteptam la mai mult de la el oricum mult mai ok decat un super pe de 15lb firul pe care l-am avut inainte.

cesark
junior
junior

Mesaj de cesark » 05 Feb 2014, 00:22

ai incercat nodul asta ? http://www.youtube.com/watch?v=3I905PXIYww .eu il folosesc si la leaderul de fluorocarbon dar si la textil si pana acum nu am avut nici o problema imi pare extraordinar...oricat de tare am tras de textil, chiar si la test cu bidon de apa de 6L s-a rupt firul si nu de la nod (am testat doar cu power pro de 10lbs, 15 si sunline super pe de 15lbs)

Scrie răspuns