SUGESTII MULINETA SI LANSETA STIUCA
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
SUGESTII MULINETA SI LANSETA STIUCA
Buna ziua!
Bine v-am gasit pescari!!!
Am si eu o rugaminte la voi...In fiecare an cam la sfarsitul lunii octombrie plec in delta la stiuca...
acum am un Black Bull (cormoran) de 2.4 cu o daiwa crossfire 3000 si as dori un upgrade la mulineta pana in 300...350 lei
Ma puteti ajuta cu ceva sugestii? (de principiu nu as dori second hand dar...nu stiu)
Multumesc anticipat !!!
Fire intinse tuturor!!!
Bine v-am gasit pescari!!!
Am si eu o rugaminte la voi...In fiecare an cam la sfarsitul lunii octombrie plec in delta la stiuca...
acum am un Black Bull (cormoran) de 2.4 cu o daiwa crossfire 3000 si as dori un upgrade la mulineta pana in 300...350 lei
Ma puteti ajuta cu ceva sugestii? (de principiu nu as dori second hand dar...nu stiu)
Multumesc anticipat !!!
Fire intinse tuturor!!!
-
- veteran
Re: SUGESTII MULINETA SI LANSETA STIUCA
Ca si mulineta, poti incerca Daiwa Procaster 2500 FD sau Shimano Exage 2500 FD. Ambele mulinete reprezinta un upgrade fata de ce folosesti momentan (aseaza firul mai bine pe tambur, frana este mai precisa si sunt mai placute in pescuit).
Exact la schimano exage ma uitam si eu ...doar ca la 3000. Multumesc pentru raspuns...mai astept si alte sugestii
Dar daca tot sunt acolo... o recomandare pentru un bat ?(la care sa mearga exage-ul de 3000?)
Dar daca tot sunt acolo... o recomandare pentru un bat ?(la care sa mearga exage-ul de 3000?)
-
- veteran
Diferenta intre modelul de 2500 si cel de 3000 este capacitatea tamburului. Pe modelul 3000 SFD intra mai putin fir decat pe modelul 2500 datorita tamburului shallow.
Ca si lanseta, s-ar potrivi Rapture Inova Nano, Daiwa Exceler sau Shimano Vengeance Sea bass. Toate cele 3 variante propuse reprezinta un upgrade fata de lanseta pe care o folosesti momentan. Au o actiune rapida sau moderat rapida, potrivita pentru un pescuit la stiuca cu naluci reactive.
Ca si lanseta, s-ar potrivi Rapture Inova Nano, Daiwa Exceler sau Shimano Vengeance Sea bass. Toate cele 3 variante propuse reprezinta un upgrade fata de lanseta pe care o folosesti momentan. Au o actiune rapida sau moderat rapida, potrivita pentru un pescuit la stiuca cu naluci reactive.
Multumesc. Ce ziceti de Sportex carboflex turbo 2.10 mt?
Mulineta am comandat deja exage 2500. Multumesc
-
- veteran
Si aceasta lanseta poate fi o optiune, are o actiune potrivita pentru naluci reactive.
O mulineta care bate la fund multe aflate in gama ei de pret:
http://www.totalfishing.ro/mulineta-tic ... 37469.html
http://www.totalfishing.ro/mulineta-tic ... 37469.html
- George1985
- veteran
Numai sa nu faci asadan79 scrie:Multumesc. Ce ziceti de Sportex carboflex turbo 2.10 mt?

https://www.youtube.com/watch?v=EGdE9eBfSV0
- stefanflorin
- veteran
in pescuit e mult mai simplu sa rupi un bat decat in filmuletu ala, un unghi gresit si ala e...indiferent de pretul lui.
Urasc atarnatorii!
- George1985
- veteran
In pescuit normal nu prea cred, doar neatentia face prapad.
Totusi cate bete rezista sa tragi cu toata forta de ele?
Totusi cate bete rezista sa tragi cu toata forta de ele?