Sufix Matrix Pro

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Vectrex94
senior
senior

Sufix Matrix Pro

Mesaj de Vectrex94 » 06 Iun 2006, 16:46

Astazi am cumparat acest fir textil. E de 0.20 mm, 11.4 kg. Intentionez sa folosesc la spin,somn. Ar veni pusa pe un SPRO Rock, de 50. Astept pareri, legate mai ales de fir. Merge la spin la somn?

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 06 Iun 2006, 19:02

i-am dat unui prieten o rola de textil marca Sufix si este f. incantat de el...n-a pescuit la somn cu el dar a prins ceva avati si salai cu el si parerea a fost una pozitiva...si eu folosesc mono Sufix si e f. bun...deci ca o concluzie generala Sufix mie unul mi se pare un fir bun in pescuit dar si ca raport calitate/pret!

ca textil prefer Tuf Line-ul si Power Pro...pe viitor gandeste-te serios la aceste fire pt. ca fac toti banii...de ce spun asta...prin magazinele noastre bantuie tot felul de fire textile...ca sa-ti dau un exemplu o rola de 100 m Cormoran Corastrong am vazut la pretul de 800 000 lei vechi, iar un Tuf Line de 270 m rola e pe Total Fishing( nu fac publicitate, dau doar un exemplu) este 1 100 ooo lei si face categoric toti banii, nu spun ca nu face si Corastrong-ul banii pt. ca nu am pescuit cu asa ceva dar am facut comparatie intre fire in paralel...Tuf Lne-ul da clasa...plus ca rola este de 270 m!

sper ca te-am ajutat! :wink:

Scrie răspuns