Strune

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 09 Mar 2006, 23:48

Multumesc Tudor ,ai fost si vei ramane un domn!!!!

Jean Scurtu

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 10 Mar 2006, 10:05

American Fishing Wire! The best for me!!! :twisted:
Singura struna ce am reusit s-o innod ca pe mono sara sa ma chinui. Aproape ca n-o vezi in apa iar de suplete.... bate tot din ce am vazut, avut, ibcercat, imprumutat, improvizat...etc...etc.
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 10 Mar 2006, 10:19

legio1083 scrie:American Fishing Wire! The best for me!!! :twisted:
Singura struna ce am reusit s-o innod ca pe mono sara sa ma chinui. Aproape ca n-o vezi in apa iar de suplete.... bate tot din ce am vazut, avut, ibcercat, imprumutat, improvizat...etc...etc.
Da si tu mai multe detalii ... de aunde ai cumparat , etc.
S'altare și bunăstare !

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 10 Mar 2006, 12:18

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 10 Mar 2006, 21:17

Culmea e ca am luat dela un magazin care pe vremea aia era reprezentant Energoteam. Au adus cat au adus.
dupa aia au terminat cu istoria asta pt ca au pus niste gagici care abia isi leaga sireturile sa faca strune gata legate
Se desfaceau nodurile sau cedau celelalte componente si lumea n-a mai cumparat. Asa au sistat ei afacerea cu american fishing vire. Eu am luat intr-un plic, 2 m de struna de 0.30, enorma pt ce-mi trebuia mie, si am reusit s-o innod pana si pe aia. Un amic mai inspirat si-a luat 0.20.... joaca! La fel de usor de manipulat casi mono de 0.35. alta prostie a celod dela energo a fo ca au bagat in plic si 5 ancore marisoare, vezi doamne din partea firmei
multi au crezut ca sunt dela A.F.W. Si dca triplele erau exectabile... multi credeau ca si firul e lafel...
Felicitari conducerii de atunci a energo.....
buna treaba ati mai facut. :evil:
si mi-i ciuda de numai pot ca pe piata interna n-am mai gasit un produs macar lafel debun, ca sa nu zic superior.
Parerea mea
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

Scrie răspuns