Strune pentru stiuca

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 10 Oct 2010, 20:00

Michael scrie:pike mono ala o fi mai greu de taiat decat fluorocarbonul?
...
Sorin scrie:Am cumparat eu o rola de 20 lb , aprox 9kg si l-am si incercat in 2 feluri:
- ca negrii care muscau banu sa vada daca-i de aur.......l-am rontzait de la luat drecu- nu-s io Ronaldinio ca dantura da' n-am reusit sa-l tai ceea ce nu se intampla la un momo obisnuit.Este recomandat de producator pt muskie....
- l-am inercat si pe malul apei si e f bun. Il poti folosi la orice lungime , ii poti face nod de mono fara probleme si inca nu l-a hacuit nici o stuk .
Parerea mea : super !! dar as recomanda diametrul cel mai mic disponibil ( 20 lb ) care mi se pare echivalentul unui 0,5 cinstit .Cele mai groase parca isi pierd din suplete .

Forta sa fie cu voi ! :D

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 10 Oct 2010, 20:57

Indian Larry scrie: Eu mi-am luat de la unul din magazinele "Fir intins" , o struna de care sunt foarte multumit . Este la rola de 5m si costa 15lei . Iti pun maine o poza sa identifici mai usor produsul . Eu garantez pentru el , este foarte bun !
Am reusit sa o gasesc prin trusa . Gasesti in varianta de 6,9,12 si 15kg .
Cand cumperi bride , vezi sa corespunda pentru struna pe care o cumperi , ca sunt si alea in functie de grosime .

PS: in caz ca iei asa ceva si nu esti multumit de ea , ti-o cumpar eu . ultima oara cand am fost la magazinul de unde ma aprovizionam , nu am mai gasit , era pentru Pictoru' .
Tinand cont ca altele la acelasi pret , au 10m si asta 5 , eu am preferat-o pe asta , e king !

Imagine

Scrie răspuns