Struna preferata ?!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
adi777 scrie:terminator titanium leader
fox carbo flex leader
bft soft titanium jerkbait leader
bft jerkbait leader
rapala multiplex strand pike trace
bucher jerkbait leader
Abia acu' mi-am dat seama de ce nu pescuiesc dupa stiuca!
E prea complicat frate.... pai aia de fac navete spatiale sunt slabi!

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
mai am si altele, da astea sunt cele mai buneovidiu scrie:adi777 scrie:terminator titanium leader
fox carbo flex leader
bft soft titanium jerkbait leader
bft jerkbait leader
rapala multiplex strand pike trace
bucher jerkbait leader
Abia acu' mi-am dat seama de ce nu pescuiesc dupa stiuca!
E prea complicat frate.... pai aia de fac navete spatiale sunt slabi!comparativ cu pescarii care dau dupa stiuci. dar am si eu niste strune de wolfram de la jaxon.
bune/rele nu stiu...
TEAM ATOM
- kuin tauti
- veteran
hai ma evergreenpipal
... ce va maninca limba sa parliti despre ceva bengos dar si mai tare va place sa tineti pe altii in suspans cu ochi lichitzi de ecranu monitorului care traiesc cu speranta ca vine mos craciun cu cadouri sub forma de linkurilor ale magazinelor on line care au mult doritul elixir vital pt capturarea cumetrei... struna JDM 

acu, alea le folosesc io. Omu o intrebat ce struna preferata avem. Am folosit si porcarii in trecut. Da cum io tintesc la stiuci mai mari si mai bine iau o struna buna ca altfel pierd si naluca si pestele dupa aia. Nu toate sunt scumpe din lista aia si nu sunt exclusiviste. Exclusivist inseamna ce nu se gaseste la noi ? sau ce ? Acuma cine ii inregistrat aci pe forum banuiesc ca are si google. Si eu multe le-am gasit cu search-u din google in trecut.
TEAM ATOM
[quote="ovidiute spatiale sunt slabi! : dar am si eu niste strune de wolfram de la jaxon.
bune/rele nu stiu...[/quote]
Bune,cam singurele in care am incredere pana acum(stiuca peste 5 la jig cu struna aia singur in barca,fara minciog(aveam grip-ul) ,dril vreo 10 min si jig-ul in gat)
Am incercat cele de la ,,mustad'' ,finutze arata bine,dar in prima zi de teste a rupt struna (si era doar pe la 3-4 kg).A rupt struna in primul minut de dril ,se vedea unde a dat cu dintii si struna era noua(20-30 de lanseuri)

Bune,cam singurele in care am incredere pana acum(stiuca peste 5 la jig cu struna aia singur in barca,fara minciog(aveam grip-ul) ,dril vreo 10 min si jig-ul in gat)
Am incercat cele de la ,,mustad'' ,finutze arata bine,dar in prima zi de teste a rupt struna (si era doar pe la 3-4 kg).A rupt struna in primul minut de dril ,se vedea unde a dat cu dintii si struna era noua(20-30 de lanseuri)