Strikepro Baby Buster si Dorado Deadfish
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Strikepro Baby Buster si Dorado Deadfish
Sal baieti as vrea si eu cateva informatii despre aceste boblere daca-s bune de ceva si ce capturi ati avut la ele(banuiesc ca numai stiuca
)

Eu am folosit Strike Pro Baby-Buster in delta in toamna.
Am prins dar nimic special inca : la fel ca si cu Salmo Slider, Salmo Skinner, Rapala Max Rap (pana in 1-1.5 kg)
Au ancorele destul de rezistente, pretul e foarte bun inca in Romania (in afara sar de 10 euro), sunt din plastic, au bile, sunt slow sinking.
Merita acordata incredere in ele; o sa-mi mai achizitionez cateva bucati.
Am prins dar nimic special inca : la fel ca si cu Salmo Slider, Salmo Skinner, Rapala Max Rap (pana in 1-1.5 kg)
Au ancorele destul de rezistente, pretul e foarte bun inca in Romania (in afara sar de 10 euro), sunt din plastic, au bile, sunt slow sinking.
Merita acordata incredere in ele; o sa-mi mai achizitionez cateva bucati.
www.pentrupescuit.ro
- vasilepop_65
- senior
-
- veteran
Eu am pescuit cu Dorado Deadfish si iti pot spune ca e un supervobler pt stiuca ...evolueaza excelent sub pelicula apei cam 10 cm...
Evolueaza "sinusoidal" in functie de viteza de recuperare si in plus il poti si jerkui
Am prins multe stiuci la acest vobler si e nelipsit din trusa mea cind caut stiuca.
Evolueaza "sinusoidal" in functie de viteza de recuperare si in plus il poti si jerkui

Am prins multe stiuci la acest vobler si e nelipsit din trusa mea cind caut stiuca.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!