streamere

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 10 Feb 2006, 14:40

"sprosalmorapala" Tocmai am vorbit cu el, si a zis ca se rezolva, trimite-mi pm cu nr tau de mobil si numele si te va suna el, sa va intelegeti. :wink:

BamseBST
veteran
veteran

Mesaj de BamseBST » 11 Feb 2006, 19:28

zander scrie:"sprosalmorapala" Tocmai am vorbit cu el, si a zis ca se rezolva, trimite-mi pm cu nr tau de mobil si numele si te va suna el, sa va intelegeti. :wink:
am trimis

Marius

BamseBST
veteran
veteran

Mesaj de BamseBST » 14 Feb 2006, 20:11

salut am vorbit cu el la telefon ..si a zis ca ma ajuta dar pentru inceput a zis ca nu mi face multe numa vreo 2 3...
spune-i ca vreau deocamdata trei...stie el cum si cat de mari..si intreaba-l cat ma costa!!! a zis ca nu vrea bani :lol:
NU pot sa fiu magar ! asa k te rog mult sa-l intrebi...si cand sunt gata ..sa ma anuti sa-ti trimit adresa..

merci Marius

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 14 Feb 2006, 20:16

imi place ca pe forum nu exista secrete,se discuta deschis,fara fereala :D
Michael va recomanda Regulamentul forumului

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 14 Feb 2006, 22:11

da Michael numai unii sunt asa dar sunt prea putini, restu' snobi si figuranti..... cine se simte ma va critica dar nu e asa.... adevarul doare rau!!!!! :))))

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 15 Feb 2006, 09:31

Am sa iti transmit cand sunt gata, iar in privinta banilor stai linistit, prima data le incerci , si daca merg cum vrei tu are sa iti mai trimita si veti discuta atunci, dar eu cred ca sunt bune ,au fost incercate si de Petru Dima (reprezentantul firmei Loop) si a zis ca sunt OK. :wink:
Pastram legatura...
Marius

BamseBST
veteran
veteran

Mesaj de BamseBST » 15 Feb 2006, 11:58

zander scrie:Am sa iti transmit cand sunt gata, iar in privinta banilor stai linistit, prima data le incerci , si daca merg cum vrei tu are sa iti mai trimita si veti discuta atunci, dar eu cred ca sunt bune ,au fost incercate si de Petru Dima (reprezentantul firmei Loop) si a zis ca sunt OK. :wink:
Pastram legatura...
Marius
ok :roll: :wink:

Scrie răspuns