streamere Sabiki
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
streamere Sabiki
unde pot gasi niste streamere sabiki(vin legate gata sub forma unor taparine-5 sau 6 pe o bucata de carton). stie cineva de unde pot cumpara si eu (mai ales cele alb cu verde)? P.S sunt de-a dreptul mortale la scrumbie!!!!
-
- junior
- johnnybravo
- Moderator
johnny tata, s-ar putea sa merg acasa in 4 zile ca nu mai suport, ma suna toti si imi cer sa le aduc streamere ca nu mai sunt pe acasa...nu mai merge acum asa de bine cum a mers dar cred ca 10-20 de bucati tot mai pacalim pe partida. ..partea buna e ca sunt mari....tatal meu e mare amator de conserve, are niste retete de "sta mata-n coada"...si partea buna e ca ii mai si ies
taicanoe: cand ai fost ultima oara.? da-mi mesaj pe privat desi cred ca stiu unde ai fost...eu unul vreau sa scot barca si sa intru direct in baraj la tiganasi, unde nu mai lasa acum de pe mal, acolo am prins mereu bine. am un loc chiar pe curentul ala puternic, langa un bolovan mare, acolo am prins cel mai bine la gruburi mici albe cu kastmaster de 40 gr(pt lansare)

taicanoe: cand ai fost ultima oara.? da-mi mesaj pe privat desi cred ca stiu unde ai fost...eu unul vreau sa scot barca si sa intru direct in baraj la tiganasi, unde nu mai lasa acum de pe mal, acolo am prins mereu bine. am un loc chiar pe curentul ala puternic, langa un bolovan mare, acolo am prins cel mai bine la gruburi mici albe cu kastmaster de 40 gr(pt lansare)