Stradic CI4 + FB
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Stradic CI4 + FB
Ma gandeam sa imi cumpar modelul de 2500 pt lanseta ML .. Stiu ca e nou aparuta mulineta, dar poate o are cineva si a reusit sa o pescuiasca... Ceva review ? Multumesc!
-
- veteran
Re: Stradic CI4 + FB
Nu am pescuit cu ea, insa am avut ocazia sa pun mana pe ea in magazin. Este usoara, ruleaza foarte bine (aproape la fel de bine ca Twin Power 2500). Principalele diferente fata de modelele precedente sunt conceptul Hagane precum si raportul de recuperare mai mic, de 5,0:1.
- semlecangheorghe
- veteran
Re: Stradic CI4 + FB
O diferenta intre FB si modelele anterioare este geometria bratului galetului, gandita pentru o mai buna rigiditate, fara a apela la nervuri suplimentare care ar creste greutatea rotorului si implicit inertia acestuia.
Caracteristica este specifica si pe Vanquish 2016.
Modelul beneficiaza in plus fata de modelul anterior aparut anul trecut(fk) de o greutate totala redusa semnificativ, precum si de o bara de culisare in plus la sistemul de culisare a tamburului.Deasemenea rulmentul antirevers este protejat suplimentar.
Caracteristica este specifica si pe Vanquish 2016.
Modelul beneficiaza in plus fata de modelul anterior aparut anul trecut(fk) de o greutate totala redusa semnificativ, precum si de o bara de culisare in plus la sistemul de culisare a tamburului.Deasemenea rulmentul antirevers este protejat suplimentar.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.