Stradic 2500FH

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
danio
junior
junior

Stradic 2500FH

Mesaj de danio » 15 Iun 2011, 21:27

Am cumparat un Stradic 2500FH made in Japan...prin 2004 sau 2005 cu care am pescuit si la stiuca si la salau...si pe lacuri si in delta...am pescuit chiar si la crap la shefield...si dupa anii astia au cam aparut diverse jocuri pe la manivela...pe la tambur...pe ici pe colo...normal de altfel...
Problema este ca nu ma pot desparti de ea chiar daca am si alte mulinete mult mai performante....si as vrea sa o reconditionez...sa mai schimb piesele deteriorate prea tare...ceva de genul...
O varianta ar fi sa o trimit la Shimano sa constate ei ce trebuie schimbat si o reconditioneze...pentru ca eu nu ma pricep sa o desfac si sa imi dau seama ce piese trebuie schimbate...si nici nu stiu de unde as putea sa le cumpar...
A facut cineva treaba asta?...sau vreo alta idee...parere...ceva!!!

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 15 Iun 2011, 21:56

Mai ia-ti una :) . Stiu exact cum e, si eu am o mulineta de care nu ma pot desparti. Am mai cumparat una si daca voi mai avea ocazia o sa mai cumpar.

danio
junior
junior

Mesaj de danio » 16 Iun 2011, 00:57

Nu se mai gasesc...noi...nu se mai fabrica de ceva vreme...ca imi luam...!

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 16 Iun 2011, 08:33

http://cgi.ebay.com/Shimano-Stradic-250 ... 500wt_1156

http://cgi.ebay.com/SHIMANO-STRADIC-250 ... 500wt_1156

Nici eu n-am luat de noua. Poti gasi la vanzare mulinete foarte putin folosite, cu toate ca risti putin daca nu o invarti inainte sa dai banii. Pe a mea am gasit-o pe un forum de crapisti - o vindea la un pret ridicol de mic cineva care a incercat sa se apuce de spinning si s-a lasat.

crystianoo
veteran
veteran

Re: Stradic 2500FH

Mesaj de crystianoo » 17 Iun 2011, 09:00

danio scrie:Am cumparat un Stradic 2500FH made in Japan...prin 2004 sau 2005 cu care am pescuit si la stiuca si la salau...si pe lacuri si in delta...am pescuit chiar si la crap la shefield...si dupa anii astia au cam aparut diverse jocuri pe la manivela...pe la tambur...pe ici pe colo...normal de altfel...
Problema este ca nu ma pot desparti de ea chiar daca am si alte mulinete mult mai performante....si as vrea sa o reconditionez...sa mai schimb piesele deteriorate prea tare...ceva de genul...
O varianta ar fi sa o trimit la Shimano sa constate ei ce trebuie schimbat si o reconditioneze...pentru ca eu nu ma pricep sa o desfac si sa imi dau seama ce piese trebuie schimbate...si nici nu stiu de unde as putea sa le cumpar...
A facut cineva treaba asta?...sau vreo alta idee...parere...ceva!!!
I-a legatura cu edi curiosul el te poate ajuta si crede-ma ca stie cu ce se mananca,adica a desfacut si stella si multe altele....
vezi aici http://mulinete.wordpress.com/

Scrie răspuns