Storm Wild Eye

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
andrei-ovidiu
veteran
veteran

Storm Wild Eye

Mesaj de andrei-ovidiu » 27 Oct 2006, 06:55

Ceva rezultate la aceste naluci moi?...Storm Wild Eye Naturistic, culoare Perch...am primit de curand un set de 2 bucati de plastice Storm, culoare Perch...vroiam sa stiu daca ati folosit si cu ce rezultate?

Sir Caca
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sir Caca » 27 Oct 2006, 08:01

Se comporta acceptabil, dar au viata scurta. Eu am trei modele, doua de apa mica si unul de adancime, au mai prins dar nu am dat pe spate din cauza performantelor.
Le am de vreo 3 luni si in fiecare weekend dau macar de 40-50 de ori cu ele pe parcursul partidei dar nu au prins nici mult nici mare.
Probabil parerea mea nu este foarte relevanta pentru ca nu le-am folosit timp indelungat, la cel de adancime nu am avut inca atac.

Sorin
Moderator
Moderator

Re: Storm Wild Eye

Mesaj de Sorin » 27 Oct 2006, 08:21

andrei-ovidiu scrie:Ceva rezultate la aceste naluci moi?...Storm Wild Eye Naturistic, culoare Perch...am primit de curand un set de 2 bucati de plastice Storm, culoare Perch...vroiam sa stiu daca ati folosit si cu ce rezultate?
daca le-ai primit sunt bune :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 27 Oct 2006, 08:42

moca da! vreau sa stiu totusi ce si cum cu ele! :roll: :D

Ionut the carp
veteran
veteran

Re: Storm Wild Eye

Mesaj de Ionut the carp » 27 Oct 2006, 09:47

andrei-ovidiu scrie:Ceva rezultate la aceste naluci moi?...Storm Wild Eye Naturistic, culoare Perch...am primit de curand un set de 2 bucati de plastice Storm, culoare Perch...vroiam sa stiu daca ati folosit si cu ce rezultate?
merg foarte bine la salau si stiuca, in apele unde exista biban. imi place evolutia lor: parca "inoata singure" in rest te descurci tu :D

Scrie răspuns