Storm Wild Eye
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Storm Wild Eye
Ceva rezultate la aceste naluci moi?...Storm Wild Eye Naturistic, culoare Perch...am primit de curand un set de 2 bucati de plastice Storm, culoare Perch...vroiam sa stiu daca ati folosit si cu ce rezultate?
Se comporta acceptabil, dar au viata scurta. Eu am trei modele, doua de apa mica si unul de adancime, au mai prins dar nu am dat pe spate din cauza performantelor.
Le am de vreo 3 luni si in fiecare weekend dau macar de 40-50 de ori cu ele pe parcursul partidei dar nu au prins nici mult nici mare.
Probabil parerea mea nu este foarte relevanta pentru ca nu le-am folosit timp indelungat, la cel de adancime nu am avut inca atac.
Le am de vreo 3 luni si in fiecare weekend dau macar de 40-50 de ori cu ele pe parcursul partidei dar nu au prins nici mult nici mare.
Probabil parerea mea nu este foarte relevanta pentru ca nu le-am folosit timp indelungat, la cel de adancime nu am avut inca atac.
Re: Storm Wild Eye
daca le-ai primit sunt buneandrei-ovidiu scrie:Ceva rezultate la aceste naluci moi?...Storm Wild Eye Naturistic, culoare Perch...am primit de curand un set de 2 bucati de plastice Storm, culoare Perch...vroiam sa stiu daca ati folosit si cu ce rezultate?

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
- veteran
-
- veteran
Re: Storm Wild Eye
merg foarte bine la salau si stiuca, in apele unde exista biban. imi place evolutia lor: parca "inoata singure" in rest te descurci tuandrei-ovidiu scrie:Ceva rezultate la aceste naluci moi?...Storm Wild Eye Naturistic, culoare Perch...am primit de curand un set de 2 bucati de plastice Storm, culoare Perch...vroiam sa stiu daca ati folosit si cu ce rezultate?