Stiuca cu naluci mari?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 16 Mar 2010, 22:48

vipificator III scrie:Dl Grecu are intodeauna dreptate si cu castul si cu TR-FR dar merge si TMJC-74XXX Flip Balista sau HCSC-82XX Actaeon Magnum din astea 3 nici unul nu te va dezamagi. Vezi sa le armezi cu Ryoga sau Pluton.
multi tre sa folosim Wikipedia ca sa intelegem ceva

evin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de evin » 16 Mar 2010, 22:53

premier glass nu merge si la salau, este un premier heavy de carbon care ar merge

evin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de evin » 16 Mar 2010, 22:55

sau un Lamiglas daca tot vorbim de cava mai scump.

shoco
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shoco » 16 Mar 2010, 22:55

Fara reclama si fara modestie.

BromanOdell Esox Lucius range, bate toate Daiwele,Jaxon-urile,Shimano si Cruci Sfinte in range-ul asta.

http://esoxlucius.se/EsoxLucius_rods.html
http://www.bromanodell.se/index.php?act ... ucts&id=44

Maner EVA, Mandrina,inele Fuji, finisaje de zici ca e JDM, la preturi foarte decente.
Plus ca are actiunea aia de care ai nevoie ca sa poti arunca si sa joci nalucile alea , exact asa cum sunt gandite.

Daca esti curios , da-mi un mesaj pe privat.

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 17 Mar 2010, 08:08

Mda, arata bine si ar fi ce am nevoie, dar in RO?
Exclud comenzi online pt bete caci apare subiectivismul...
RX6 & Daiwa SS owner!

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 17 Mar 2010, 09:15

@fanelu: spune-ne totusi de buget si daca si baitcasting sau numai spinning ca deja baietzii dau cu banii-n japonezi pe-aici, da da :wink: ... iti recomandam si io macar un Daiko de ex: Gallet Simple black 3/8-4 oz... poate chiar 4 oz nu as arunca cu el, mai vedem noi, dar 3 sigur, grozav pentru jerkbait si swimbait si nu e prea badaran nici cu 10-15 grame care e limita de jos recomandata. Blanc subtirel, dint-o bucata, sensibil, puternic, multe inele, maner eva de calitate cu pluta spaniola... son of the bitch... 1070,00 de lei, nu stiu daca mai este modelul asta dar daca nu cred ca mai este unul pana in 3 oz. Oricum ce cauti tu si cat de cat de calitate sare de vreo 500-600 ron, inclusiv premierele cred si plus de asta, inafara de japonezisme, in general vorbesc, cam tot ce trece de 2-3 oz cam exclude si stiuca si salaul in acelasi timp, prin constructie. Mai sunt exceptii. www.abrevis.ro

@soco: cu tot respectu domnu coleg, daca e vorba de look mai nou toti incearca sa le faca sa semene cu megabass si le si iese dar pe baietii de aia ii gadila japonezele originale ca stiu ca acolo gasesc blanc si componente de calitate. Am vazut noi si Mitsubishi Ava Shima adus de un handler de betze de pe Primariei si am vazut si Cormoran de 150 de lei care te jurai ca-i Destroyer da ..la' mia'... am vazut si batz Jaxon care o crapat in salau de 800 grame...
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 17 Mar 2010, 12:03

Adevarul e ca la stiuca sunt bune nalucile mari, foarte mari si MAXIME! - aberatie :wink:

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

vipificator III
veteran
veteran

Mesaj de vipificator III » 17 Mar 2010, 21:08

Carboanele de la Ava Jima (a nu se intelege IwoJima) sunt cele refuzate de la fabrica de avioane de lupta Mitshubishi utilizand nasini CNC Mazak, in care se afla monitoare Toshiba, aduse cu masini Daihatsu din Ywata unde se fac motoare Yamaha Vmax si sonare Furuno care sunt folosite de Katsutaka Imae sa incerce voblere Kiler Bill (culoare AYU) aruncate cu Evergreen SuperStallion utilizand fluorcarbon Steez sub un pod peste care trece trenul Hicary cu care fac liniute in Toyota Supra si NSX drifterii maniosi si iuti portocalii pe cap. MARE MAI MARE MAXIM!!!

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 17 Mar 2010, 21:14

Asa aberatie maxima n-am auzit in viata mea! Jur... Asta merge la un premiu de disertatie contemporana.

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 17 Mar 2010, 21:20

acu sigur a inteles fanelul ce ai trebuie :lol: :lol:

Scrie răspuns