discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
eutherpia
- junior

Se pot posta aici eventuale sugestii pe aceasta baza.

EU FOLOSESC CELE DIN KEVLAR

-
StefanDinu
- veteran

-
Eu am ajuns la trista concluzie ca se cam rup la nod ... nepermis de uÅŸor.
Eu folosesc wolfram ... e adevărat ca se "ciufulesc" uşor dar sunt indestructibile.
-
rosu r.
- veteran

Eu ce am folosit in ultima vreme si de care sunt tare multumit sunt cele de titan !
Sunt destul de scumpe dar nu se incretesc si daca nu o agati definitiv prin ceva agataturi o folosesti linistit 3 luni de zile si in alea 3 luni cumparai 20 de strune dinalea de se incretesc si cred ca ieseai mai scump !
Parerea mea !
-
buntaro
- senior

Zalt Titanium leader,sunt facute pt stiucanele care se prind cu voblerele lor.
-
parintele
- utilizator constant

Titaniumurile sunt misto insa le-am folosit doar de curiozitate.
Din punctul meu de vedere wolframul e optim, foarte flexibil, chestie care conteaa cel mai mult pt mine, nu am avut rupturi si deci nu pot decat sa ma declar multumit...
Am folosit Berkley care mi se par foarte bune.
Am cumparat si Energofish pt ca sunt foarte ieftine si abia astept sa le vad la lucru, nu cred ca au de ce sa fie foarte proaste, partea buna este ca au si foarte subtiri treaba care mie imi place pt ca prefer strunele cat mai fine...
Inca n-am dat peste crocodilii care sa imi dea frana peste cap sau sa imi taie struna iar daca ma paleste vreun astfel de specimen si mi se rupe struna...asta e...oricum asemenea crocobauri se intorc inapoi , tot e bine ca l-am vazut:D