Stie cineva ceva de woblerele Baracuda?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
bondan
senior
senior

Stie cineva ceva de woblerele Baracuda?

Mesaj de bondan » 04 Apr 2005, 15:20

Ati auzit cumva de firma asta? le-am gasit intr-un magazin din cluj, sunt destul de ieftine si sunt curios daca ati auzit cumva de ele, poate imi dati si mie informatii: cum se comporta, daca sunt rezistente etc.

luca
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de luca » 18 Apr 2005, 19:39

daca nu ma insel, bondan, voblerele baracuda sunt un import din china ale unei persoane juridice sucevene. Are magazin de prezentare in Suceava de la care am luat si eu voblere. Au rezultate bunisoare, unele dintre ele. Eu, de exemplu, am prins stiuca cu un vobler cumparat de la baracuda de 4 cm, culoare galbena, vargat cu negru (piele de tigru). A mers binisor dar de cele mai multe ori prefer sa incerc cu shad, mi se pare o metoda cu mai bune rezultate. :)
fir intins

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 18 Apr 2005, 20:30

Salut,
la ce magazin le-ai gasit in cluj?

Iujin
veteran
veteran

Mesaj de Iujin » 19 Apr 2005, 08:04

Eu am vazut in Piata M. Viteazul acolo in spate. Sunt 2 tarabe cu scule de pescuit. Erau undeva la 40.000-50.000.

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 19 Apr 2005, 08:29

Pagina web a firmei: http://www.baracuda.go.ro/
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

bondan
senior
senior

Mesaj de bondan » 19 Apr 2005, 11:06

Eu le-am vazut intr-un magazin deschis acuma recent, langa piata Marasti. Nu stiu exact cum ii zice, trident sau ceva de genul asta. se poate sa ma insel. Oricum, e langa piatza marasti si nu mai stiu pretul dar cred ca erau undeva la 30 - 40.000. cred ca au acolo acuma preturi promotionale sa atraga clientii. din pacate cei care vand nu se princep absolut deloc la marfa care o au.

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 04 Mai 2005, 18:55

Mi-am luat si eu din curiozitate cateva,unele au culori interesante,dar...totul se opreste aici,se misca total aiurea in apa.Te apuca toti dracii pana le reglezi barbeta ca sa mearga acceptabil.Parerea mea este sa eviti voblerele de genul 40000,nu din ideea ca tot ce e scump e bun,dar mai pune cateva zeci de mii si ia-ti un cozma,salmo sau down,sunt la preturi rezonabile-calitate -pret.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

bondan
senior
senior

Mesaj de bondan » 05 Mai 2005, 10:47

Eu doar acum am trecut de la blinkere la voblere si intr-adevar mi-am luat pentru inceput cozma si salmo. Sunt chiar curios sa vad daca sare cleanul, pastravul, salaul la micii jucausi. :). eram curios daca stia cineva de calitatea voblerelor baracuda deoarece mi se parea super ieftine fatza de celelalte si eram curios de unde diferenta. daca se manifesta aiurea sub apa, atunci de la calitate e. :).

Scrie răspuns