Statii radio Midland Motorola Cobra frecventa gratuita

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 19 Noi 2005, 19:52

Din cite stiu eu {si stiu credema} puterea maxima legala in citizen band este de 4W nu de 5W.
Am fost posesoul a multe statii de emisie receptie in citizen band cu puteri de 4W si acum am una cu putere de 37W la care pun din cind in cind un amplificator linear de 150W cea ce este total ilegal adica am nevoie de licenta de emisie.
Dar,pentru ca intotdeauna exista un DAR in Romania nu ia inca nimeni in seama aceasta frecventa,ma refer la puterea de emisie a statiilor,nu verifica nimeni si totul este ok.
Pina cind oare???
Sa auzim de bine :lol: :lol: :lol:

pupu
veteran
veteran

Mesaj de pupu » 19 Noi 2005, 20:13

nu mai e mult vizavi de big berceni se construieste noul sediu I G R cred ca la anu in vara va fi functional .

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 19 Noi 2005, 20:27

pupu scrie:nu mai e mult vizavi de big berceni se construieste noul sediu I G R cred ca la anu in vara va fi functional .
Am vazut ca se reconstruieste, Pe vremea raposatului si eu am fost unul dintre cei care au pus umarul{adica am muncit cu spor} la demolarea celui vechi ca sa poata facecepentru cel mai iubit fiu al poporului un imens complex sportiv cu citeva hoteluri,sali de sport si lacul cu piste de canotaj la nivel olimpic.

Acum ma intreb eu ce se fac cei care au acasa statii fixe si amplificatoare de 2,3 chiar si 500W???[Stiu multi in Bucuresti]
eu am una mobila si pot s-o folosesc la puterea legala de 4W am acte la ea care spun ca este conforma cu ISO 2002 {nu stiu ce norma} si ca scoate 4W putere cu toate ca masurata scoate 37W cu puterea data la maxim. la amplificator pot renunta sau il pot folosi doar in tara.
Deci portite ar mai fi nu????
Salutare si unde cit mai lungi :P :P :wink:

Scrie răspuns