Stante(matrite) tabla
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Stante(matrite) tabla
Am nevoie de o stanta sau o matrita nu stiu care ar fi denumirea corecta pt. confectionarea de palete(pt.rotative) pt. mine nu industrial .... daca cunoasteti pe cineva care ma poate ajuta/face o stanta va rog informati-ma...Multumesc!
daca vrei sa iti faci singur rotativele din tabla nu ai nevoie de stanta neparat.
numai daca vrei sa faci ceva de serie si mai profi.
poti foarte bine sa te folosesti de o foarfeca de taiat tabla si un mic polizor
poti folosi ceva tabla de cupru pe care o decalaesti si o modelezi apoi cum doresti
sau poti sa iti comanzi de pe cabela's sau alte siteuri de profil palete gata facute cu calareti si tot ce iti trebuie pt asamblarea unor rotative
numai daca vrei sa faci ceva de serie si mai profi.
poti foarte bine sa te folosesti de o foarfeca de taiat tabla si un mic polizor
poti folosi ceva tabla de cupru pe care o decalaesti si o modelezi apoi cum doresti
sau poti sa iti comanzi de pe cabela's sau alte siteuri de profil palete gata facute cu calareti si tot ce iti trebuie pt asamblarea unor rotative
de pe cabelas mi-am luat palete in-line gen panther martin sau gen XD-meps, si mi-am facut rotative grele cu corp de pb. cu paletele nr 4 nu e probl , lucreaza pe recuperare mica cu corp greu de pb (6-8gr) , dar buba e la paletele de 2 care necesita corp alungit si niste bilutze mici pe ax cu gaura cit mai aproape de diametrul sarmei. gata ca intru prea mult in detalii