St. Croix

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

octavio79
senior
senior

St. Croix

Mesaj de octavio79 » 29 Iun 2013, 23:10

Vreau sa-mi cumpar un St Croix mojo bass spinning MBS70MHF 3/8-3/4 dintr-o bucata. Ma costa 105€. Ce stiti despre aceasta lanseta.
multumesc.

kingofbeasts
veteran
veteran

Re: St. Croix

Mesaj de kingofbeasts » 29 Iun 2013, 23:47

intrebarea e ce vrei tu sa stii despre ea? de ce vrei sa o cumperi si cum vrei sa o folosesti? (stil de pescuit, specie tinta, categorie de naluci etc. ).
Adica, atunci cand vrei sa cumperi ceva se presupune ca acel produs va acoperi o anumita nevoie ceea ce inseamna c a stii de ce vrei sa faci acea cumparatura. Daca ai anumite intrebari punctuale despre lanseta incearca sa fi mai exact daca vrei sa si primesti raspuns la framantarile tale de la cei ce au avut tangenta sau detin lanseta respectiva.
Ceea ce vreau sa spun e ca, intrebarea ta e mult prea generala ca sa poti spera la un raspuns. :wink:

octavio79
senior
senior

Mesaj de octavio79 » 30 Iun 2013, 00:11

Astept raspunsuri generale de la cine cunoaste aceasta lanseta. O pot cumpara prin internet si nu am cum sa o probez,mai bine zis nu stiu nimic despre ea. Pescuiesc la stiuca salau si bass si in general folosesc lansete de 2,4 care imi acopera cam ce vreau eu. Am vazut aceasta lanseta la un magazin pe internet si ma gandeam ca poate cineva pe aici imi poate spune cate ceva despre ea.

suli
senior
senior

Mesaj de suli » 30 Iun 2013, 17:29

Toate produsele St.Croix sint de buna calitate, acuma depinde pt.ce o sa o utilizezi,jig,texas...in general betele de St.Croix sint putin mai dure comparate cu alte marci,Mojo ii calitativ o treapta mai jos ca si Avid,eu sint super multumit de Avid dar nu cred ca gresesti cumparind Mojo,de asemenea e important cum iti place sa pescuiesti,cu bete ,,dulci,, sau rigide....pt.crank nu cred ca este recomandata fiind dupa parerea mea rigida ...
Daca ai avea ocazia sa o probezi intrun magazin sau un prieten care are ar fi mai bine...oricum calitate/pret excelenta...
Un salut.

octavio79
senior
senior

Mesaj de octavio79 » 30 Iun 2013, 21:31

Multam. Am gasit-o pe jata-sport si nu am cum sa o probez.Adevarul e ca pe unde stau nu am vazut St croix in magazine si vreau una din capriciu. Sa-mi comand una din tara mi-ar place si am vazut cate ceva pe forum care ma atrage dar e complicat cu transportul. Oricum multam inca odata pt informatii si cu rabdare sigur o sa gasesc ceva care o sa-mi placa.

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 01 Iul 2013, 07:36

Mojo Bass este moale de salau,scrie ca este ex-fast dar(doar) pentru drop-shot.Pentru jigging conventional(jiguri standard) este moale.Merge la stiuca si bass dar nu si salau.

suli
senior
senior

Mesaj de suli » 01 Iul 2013, 14:54

octavio79 scrie:Multam. Am gasit-o pe jata-sport si nu am cum sa o probez.Adevarul e ca pe unde stau nu am vazut St croix in magazine si vreau una din capriciu. Sa-mi comand una din tara mi-ar place si am vazut cate ceva pe forum care ma atrage dar e complicat cu transportul. Oricum multam inca odata pt informatii si cu rabdare sigur o sa gasesc ceva care o sa-mi placa.
Te referi la Jata-Sport din Spania?

octavio79
senior
senior

Mesaj de octavio79 » 01 Iul 2013, 20:44

Multam Fishi.
Da Suli, vorbesc de jata-sport din Spania.

suli
senior
senior

Mesaj de suli » 01 Iul 2013, 23:32

Locuiesti in Spania?Daca e asa poti sa gasesti in foruri de pescuit ceva mai bun de mina a doua,eu am cumparar un Avid la 100 euro,de fapt toate betele care le am le-am cumparat de pe foruri de blak-bass,ultima achizitie a fost un Major Kraft Arrival 6,9 mh la 140 euros,de nou costa 250-270 depinde de magazin...
Nu am avut probleme niciodata,toata lumea sa tinut de cuvint si in 2-3 zile le-am primit....mai gindestete si daca te intereseaza iti recomand un forum....

suli
senior
senior

Mesaj de suli » 01 Iul 2013, 23:42

Modelo mh 7 Mojo 3/8-3/4 spining nu este extra-fast,este fast,pagina oficiala St.Coix este descris ca aplicatii in care este nevoie de multa energie....deci cred ca merge la jig fara problema...http://www.stcroixrods.com/product/mojo-bass..arunca o privire..
Un salut.

Scrie răspuns