Salutare tuturor! As dori sa-mi cumpar un Legend Elite 2,13m medium(5,25-17gr) sau medium heavy(10-21gr). Am tinut in mana o asemenea lanseta ,dar nu am pescuit-o, nici nu am posibilitate sa o incerc pt.ca nu are nimeni dintre prietenii mei(sau cunostinte). Daca are cineva asa ceva si banuiesc ca au multi,as dori o descriere in 2-3 propozitii sau si mai multe. Isi merita banii sau sa incerc ceva asemanator de la alte firme,marci.
As folosi-o si la stiuca cu plastice ,mai mult din barca,si la salau,avat, etc. Am deja 7 lansete,dar parca nu prea sint multumit de nici unul in afara de un avid casting crancbait 10-28gr. Va multumesc anticipat si astept pareri pro si contra.
St.Croix Legend Elite
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: St.Croix Legend Elite
Exact aceasta lanseta( 5-17 gr) insa cea de 7.6 ft o am si eu....Isi merita banii,atat pot sa spun....Ca de altfel si Avid-ul de crankbait,foarte multumit si de el....insa referitor la lanseta Legend Elite de spin e posibil sa o vand deoarece as vrea sa trec la baitcasting pentru salau si binenteles o s-o inlocuiesc tot cu Legend Elite 

Until next time....Tight Lines!