St. Croix Legend Elite EC70MF & EC71MHXF
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator nou
St. Croix Legend Elite EC70MF & EC71MHXF
va salut... ma intereseaza sa achizitionez una din lansetele de mai sus pt a o folosi cu jiguri la salau dar am o mica nedumerire .. intentionez sa o folosesc in mare parte cu jiguri de la 3,5 la maxim 14 grame ... ma intereseaza daca se comporta decent cu jiguri de 3,5 si 5 grame ... are cineva una din cele doua ca sa-mi dea o parere obiectiva .. multumesc ... bafta!
-
- utilizator nou
Re: St. Croix Legend Elite EC70MF & EC71MHXF
nu are nimeni nici o idee ? ms mult!
Re: St. Croix Legend Elite EC70MF & EC71MHXF
Salut,
Eu am pescuit varianta de 6'8" medium Ex-Fast atat pe rau cat si pe lac adanc.
Recomand oricare din variante, doar ca trebuie sa ti cont de locurile si stilul de pescuit aplicat. Varianta medium e mai limitata din punct de vedere al puterii in anumite conditii.
As merge pe rau si ape mai adanci cu EC71MHXF deoarece e mai puternic si permite folosirea unui jig mai greu de 14g. Compromisul ar fi senzitivitatea...
Pe lac si ape mai calme si cu adancimi medii as lua EC70MF. Avantajele sunt senzitivitate si versatilitatea...
Mai nou pescuiesc cu un Sportex Air Spin de putere 24-55g si am sesizat cu jig de 3.5g si guma de 7-8cm "tac-ul" de fund la adancimi mici/medii pe nisip sau pietris, asa ca legat de gramajul minim amandoua variante alese de tine fac cam acelasi lucru.
Numa' bine.
Eu am pescuit varianta de 6'8" medium Ex-Fast atat pe rau cat si pe lac adanc.
Recomand oricare din variante, doar ca trebuie sa ti cont de locurile si stilul de pescuit aplicat. Varianta medium e mai limitata din punct de vedere al puterii in anumite conditii.
As merge pe rau si ape mai adanci cu EC71MHXF deoarece e mai puternic si permite folosirea unui jig mai greu de 14g. Compromisul ar fi senzitivitatea...
Pe lac si ape mai calme si cu adancimi medii as lua EC70MF. Avantajele sunt senzitivitate si versatilitatea...
Mai nou pescuiesc cu un Sportex Air Spin de putere 24-55g si am sesizat cu jig de 3.5g si guma de 7-8cm "tac-ul" de fund la adancimi mici/medii pe nisip sau pietris, asa ca legat de gramajul minim amandoua variante alese de tine fac cam acelasi lucru.
Numa' bine.
<*),))))><