Sportex Zander Twister - unde gasesc?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- johnnybravo
- Moderator
Sportex Zander Twister - unde gasesc?
Salutare,
Unde gasesc in Ungaria sau Romania un bat Sportex Zander Twister?
Merci
Unde gasesc in Ungaria sau Romania un bat Sportex Zander Twister?
Merci
- costica_fishing
- veteran
- johnnybravo
- Moderator
-
- veteran
- Mugurstefan
- veteran
johnnybravo scrie:
nu-s prea fragile astea americane?
Johnny tata, ca betele rusesti din fibra de sticla plina nu e nimic pe lumea asta. Parol !!:)
Sunt facute pentru trupele Spetznaz, daca ramaneau prin jungla fara mancare sa aibe cu ce sa dea la peste sa supravietuiasca.
+ ca puteai trece cu tancul peste ele si nu se frangeau. !! deci ... ia-ti rusesti si pune pe ele inele noi americane si ai ce vrei tu.
Glumeam desigur.
Betele americane par fragile la prima vedere fata de ce pari de crap vezi tu de multe ori la 'spinnerii' de pe malul Timisului ce nu rateaza sa duca acasa nimic si pe care ii folosesc si la dat la crap sau mreana,dar nu sunt fragili ,si fiecare producator american..fie Lamiglas fie St.Croix ca sa vb doar de cateva folosite mai des pe la noi ... face bete de dunare, dar ca sa ne deruteze pe noi europenii le spun altfel.

Subscriu la observatia lui Costica de mai sus .
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
- johnnybravo
- Moderator
Daca vrei sa-l folosesti la autoaparare, pt ca pe apa apar tot felul de situatzii limita in care un batz solid te-ar putea ajuta, atunci Sporxul e alegerea perfecta, daca vrei doar sa pescuiesti fara sa batzi nucii cu lanseta, sunt alte variante de departe mult mai bune ca Sportex.
Da, imi amintesc era un post mai vechi ce-i drept, de aceea cred ca parerea mea e cat se poate de obiectiva, intre timp nu am stat pe loc, am mers mai departe.
Da, imi amintesc era un post mai vechi ce-i drept, de aceea cred ca parerea mea e cat se poate de obiectiva, intre timp nu am stat pe loc, am mers mai departe.