Sportex Black Stream
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Sportex Black Stream
Am pus ochii pe acet bat, inca n-am pipait-o, dar din cate am vazut pe poze, e misto. Intrebarea e daca merge la jigging?
Nu stiu, nu cunosc shukanul, poate ne spune cineva care le cunoaste pe amandoua
Varianta care ai ales-o, zic ca e ok, are doar 165 gr.( al meu are 225 gr si tot nu mi se pare prea greu).
Daca o sa iei lanseta, garantez ca o sa te indragostesti de ea
Plus ca stii sigur ca e nemteasca 100% si nu e contrafacere, plus ca nemtii iti ofera garantie de 10 ani ptr. blank, etc.
Numa' bine.

Varianta care ai ales-o, zic ca e ok, are doar 165 gr.( al meu are 225 gr si tot nu mi se pare prea greu).
Daca o sa iei lanseta, garantez ca o sa te indragostesti de ea

Plus ca stii sigur ca e nemteasca 100% si nu e contrafacere, plus ca nemtii iti ofera garantie de 10 ani ptr. blank, etc.
Numa' bine.
No, baieti, am cumparat batul. Am si fost cu ea pe apa, imi place. Am varianta 2.40 m, de 40 gr. O intrebare.
Sa o imperechez cu un Shimano Exage 4000, sau cu un Okuma Alumina AL30, sau....Daiwa Procaster 30. Eu tind spre Shimano, dar poate ca face fata si Alumina. Intentionez s-o folosesc la salau si stiuca;la plastice, linguri eventual.
Sa o imperechez cu un Shimano Exage 4000, sau cu un Okuma Alumina AL30, sau....Daiwa Procaster 30. Eu tind spre Shimano, dar poate ca face fata si Alumina. Intentionez s-o folosesc la salau si stiuca;la plastice, linguri eventual.
- kriss-wolf
- veteran
De acord cu kriss-wolf, 2500 e mai nimerita
Exage 4000 are 350 gr. (foarte mult, sa echilibrezi batu"), 2500 are 250 gr., ar fi mai indicat, dar n-ar strica sa pui un 2500 pe lanseta sa vezi cum se echilibreaza.
Majoritatea mulinetelor 2500 de la shimano au 250 gr., maxim 280gr.
Si inca ceva, eu zic sa urci macar o treapta peste Exage...
Numa' bine.

Exage 4000 are 350 gr. (foarte mult, sa echilibrezi batu"), 2500 are 250 gr., ar fi mai indicat, dar n-ar strica sa pui un 2500 pe lanseta sa vezi cum se echilibreaza.
Majoritatea mulinetelor 2500 de la shimano au 250 gr., maxim 280gr.
Si inca ceva, eu zic sa urci macar o treapta peste Exage...

Numa' bine.