spinnerbaits
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Re: spinnerbaits
Despre care agrafa vorbiti ? Poate vartejul de care e prinsa paleta de sus ? Se pot face cat de multe spire vrei, dar cine trage de ea ? Apoi nu uitati de elasticitatea sarmei de inox din care e facut spinerbaitul : preia teoretic orice tractiune in momentul in care carligul se infige in mandibula cumetrei. Si la urma urmei toate lucrurile e perfectibile, de aia le postez, sa aud cat mai multe pareri si sugestii ! Nu e suparare, e colaborare.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
M am referit la locul unde se agata naluca de firul lansetei,acel V.
Eu consider ca ar fi mai bine sa fie ochet rasucit de 1-2 ori pt a nu aluneca/dezdoi spinnerbait ul cand intra ceva serios sau fortezi in agatatura
Este doar parerea mea si am spus o ca si critica constructiva
Eu consider ca ar fi mai bine sa fie ochet rasucit de 1-2 ori pt a nu aluneca/dezdoi spinnerbait ul cand intra ceva serios sau fortezi in agatatura
Este doar parerea mea si am spus o ca si critica constructiva

C&R
Da, si eu la punctul de atasare la liniei m-am referit. Se intampla ca in lansare sau recuperare, agrafa de prindere sa alunece pe bratul cu paletele( mai des), dar cum ziceam un inel de silicon tras prealabil pe sarma indoita si in inelul astfel format o sa stea ok agrafa de prindere,fara sa mai alunece din greseala.
invidiosi dom'ne

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Eu am ajutat doar..cum se rezolva usor si repede problema ridicata de vleydix....Eu chiar comand de la nea Mircea chestii ce am nevoie..nu cred ca am motive de invidie..nu confectionez nici un fel de naluca si nici prin cap nu imi trece sa ma ocup de asaceva vreodata. Dar folosind multe feluri de spinnerbait-uri m-am lovit de acest mic neajuns...si chiar am avut unele care veneau din fabrica cu un mic colier de guma in punctul respectiv.
-
- veteran
Acum am inteles despre ce era vorba. A fost mai greu deoarece eu si la jig si la spinner leg firul direct, fara agrafa . Pentru cei care folosesc agrafe, intr-adevar, un ochi complet sau o bucatica de varnis este ceea ce trebuie.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
Eu le folosesc cu precadere la stiuca si dau cu struna si agrafa. Nodul rezolva problema da.