As fi interesat de aceste bete daca le-a pescuit cineva,cum se comporta,daca este acelasi blank ca la vechea spin blade,vad ca sunt cu miner splitat si au schimbat inelele...
Pareri pro sau contra aici sau MP.(doar cei care le-au pescuit,sau au "scuturat aceste bete)
Multumesc.
Spin Blade Elite
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- stefanflorin
- veteran
Re: Spin Blade Elite
la prima vedere pare ca au acelasi blanc, gros in pereti, slim, etc. manerul vechi era mai misto si am mai observat ca la betele noi blancul parca nu mai are vopseaua aia care avea niste reflexii interesante. inelele sunt cat de cat normale acum, s-a renuntat la chestiile alea cu 2 picioare, in rest le au la fel.
Urasc atarnatorii!
- stefanflorin
- veteran
ps: chestie noua la modelul asta e ca buttcapul e dotat cu discuri de echilibrare
Urasc atarnatorii!
Au si varianta 2.10 0-10 gr?
Salut Stefan,....acum daca ai pus mina pe ele...tot minerul acela lung il au ? sau l-au mai scurtat?
Nu ai idee ce fel de inele sunt nu?
Nu ai idee ce fel de inele sunt nu?
- stefanflorin
- veteran
cel mai light e 2.4 10-30g iar inelele de pe ele mi-e greu sa ma pronunt ce sunt, probabil seaguide sau ceva similar, oricum tot acelasi producator ca la modelul vechi. manerul e lung al drecu 
ps: mana pe ele am pus-o de cand au aparut, acum vreun an aproape, numa ca n-ati intrebat

ps: mana pe ele am pus-o de cand au aparut, acum vreun an aproape, numa ca n-ati intrebat

Urasc atarnatorii!