Spin blade 2.7 10-30
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Spin blade 2.7 10-30
A folosit cineva aceasta lanseta?Cum se comporta?Cum se comporta cu jig de 7-15 gr pe curent moderat ?
- stefanflorin
- veteran
Eu am 2.70 30-80 am avut si 2.40 30-80 si tot 2.70 80-120 este "ceva" diferenta intre ele am avut pentru avat de 2.10 m 10-30 si 2.40 tot 10-30 dar au total altfel de caracteristici in functie de lungime... eu recomand sa vezi si sa simti inainte sa dai banii pentru asa ceva este posibil sa nu fie ceea ce astepti....
Mult mai rapid si mai "tare" decat ceea de 2,70m... aceasta din urma e mai moale insa de pe mal mie-mi place mult mai bine... cu acela de 2.40 am ratat mai multe stiuci se "dezagatau" pur si simplu... dar poate nu stiu sa folosesc cum trebuie... eu am luat ca o alternativa mixta ptr stiuca si somn si in principiu e ok ... isi face treaba. doar peste sa fie.draqdevil scrie:Stiu...dar nu prea am pe unde sa le "pipai" pe toate....cum a fost 2.4'le?
...in mod sigur , la configuratia pe care o dai tu , nu este un bat pentru jigging , mai ales pe rauri...este cam moale pentru asa ceva
...am avut ocazia sa o "pipai " intr-un magazin si mai de graba as recomanda-o pentru voblere la avat , stiuca sau salau , eventual somn din categoria "middle-heavy"
...am avut ocazia sa o "pipai " intr-un magazin si mai de graba as recomanda-o pentru voblere la avat , stiuca sau salau , eventual somn din categoria "middle-heavy"