sonare

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 25 Iun 2010, 19:53

sonarele lowrance de pe cabelas au sistem metric? stiu ca humminbird au numai sistem imperial.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 25 Iun 2010, 20:01

georcaef scrie:sonarele lowrance de pe cabelas au sistem metric?l.
Eagle si Lowrance au sistem metric si stiu mai multe limbi din start.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 25 Iun 2010, 20:03

georcaef scrie:sonarele lowrance de pe cabelas au sistem metric? stiu ca humminbird au numai sistem imperial.
Parca poti sa schimbi si la humminbird printr-un buton atat adancimea cat si temperatura .... trebuie sa caut ca n-am folosit de vre-o 2 ani .... Din cate stiu cele comercializate in Europa au meniu in mai multe limbi si poti schimba si sitemul metric ...
Am folosit un 737 parca si avea vre-o 11 limbi ..odata 2 zile m-am chinuit ,dupa ce am setat pe japoneza sau chineza sa revin la limba engleza ...

Dupa mine e cel mai important ca sonarul sa aiba ecran mare si o rezolutie cat mai buna , bineinteles si un unghi cat mai mare de vedere peste 60 grade ....

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 25 Iun 2010, 20:32

kzoli scrie:
Dupa mine e cel mai important ca sonarul sa aiba ecran mare si o rezolutie cat mai buna , bineinteles si un unghi cat mai mare de vedere peste 60 grade ....
asa e, doar ca daca pot sa aleg, vreau cu sistem metric, insa la o adica, decat sa iau din mag. romanesti, ce practica niste preturi f.f. mari, mai bine iau de dincolo cu sistemul lor imperial cu tot :)

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 26 Iun 2010, 09:05

georcaef scrie:
kzoli scrie:

asa e, doar ca daca pot sa aleg, vreau cu sistem metric, insa la o adica, decat sa iau din mag. romanesti, ce practica niste preturi f.f. mari, mai bine iau de dincolo cu sistemul lor imperial cu tot :)
Vezi .....gasesti si "afara "modele ptr Europa :wink: . Si la nevoie, te poti obisnui cu orice sistem :lol: .Dupa cateva zile nici nu o sa-ti dai seama de diferenta ...eventual scri pe o hartie conversiile pana la 15-20 m(sau in functie de adancime posibila pe unde pescuiesti) , o laminezi sa rezista la apa si poti citi de acolo oricand :lol: .

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 30 Iun 2010, 12:46

gata, l-am luat dintr-un mag. din cluj, n-am mai avut rabdare, vreau sa-i fac un upgrade la sonda quattra beam.

Imagine

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 30 Iun 2010, 13:06

Inainte de a face update-ul citeste forumul neoficial Humminbird. Pot aparea unele probleme la update, rezolvabile doar prin trimiterea sonarului inapoi la fabricant.

http://www.xumba.scholleco.com/index.ph ... d0bf8b6fee
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 30 Iun 2010, 17:40

oricum o sa fac upgradeul, am luat sonaru asta ca ii compatibil cu sonda quattra, daca o sa apara probleme o sa ma gandesc atunci cum sa le rezolv, mersi pt. link :)

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 30 Iun 2010, 20:01

Acest sonar este excelent. Are tot ce trebuie ca sa pescuiesti eficient....daca stii sa utilizezi un sonar.

Stii asta ? Daca nu uilizeaza-l asa cum e inainte sa-i faci un upgrade.

Tudor

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 30 Iun 2010, 20:17

georcaef scrie:oricum o sa fac upgradeul, am luat sonaru asta ca ii compatibil cu sonda quattra, daca o sa apara probleme o sa ma gandesc atunci cum sa le rezolv, mersi pt. link :)
Poti sopti cat te a costat, si cat mai e upgradeul ? si pe MP daca vrei ....Ms.

Scrie răspuns