Sonare-Specificatii tehnice!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Armand
veteran
veteran

Sonare-Specificatii tehnice!

Mesaj de Armand » 12 Apr 2007, 10:47

Salutare!

Vreau sa imi iau un sonar insa nu stiu exact la ce sa ma uit cand il cumpar!

Ce trebuie sa stie un sonar pentru a fi bun? Ce le diferentiaza? Care sunt brandurile Bune, medii, proaste....(Ma refer la cele ce se gasesc pe piata romaneasca).

Stiu ca s-a mai discutat pe tema asta, insa topicurile sunt vechi....si in plus pana nu ai folosit efectiv produsul, nu stii la ce specificatii sa te uiti din toata lista...
Spining....Prea bun ca sa fie light...

superbaloane
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de superbaloane » 13 Apr 2007, 11:00

Eu personal am un Bottom Line de vreo 100 si ceva de USD si isi face treaba foarte bine. Sonarul foarte ieftin nu-ti va arata niciodata salaii, stiucile si bibanii sub forma de peste grafic ci doar niste puncte suspendate in praguri. Sonarul te ajuta intr-adevar cand bati o balta noua, poti vedea adancimea, pragurile, eventualele ostacole, temperatura apei. Cum gasesti o diferenta sesizabila de nivel, te opresti si pescuiesti.
Un sonar foarte bun gasesti aici: http://www.totalfishing.ro/sonar-hummin ... -2171.html
N-ai nevoie de ecran color, GPS sau alte gaselnite.
E bine sa ai un sonar simplu si bun. Cele mai complicate tip 3D iti pot arata dedesubturile in timp real! Ce trebuie sa retii e ca sonarul nu te face pescar mai bun peste noapte, el te ajuta sa obtii informatii importante si atat!
"Sonarul" vechi e format dintr-o greutate legata cu o sfoara marcata din metru in metru si testezi substratul din loc in loc. Daca mai ai un prieten cu o barca separata, mergeti impreuna la o distanta de un lanseu unul de altul si testati adancimea apei - unde gasiti diferente opriti-va si pescuiti!
Fir intins!
De acum poti pleca linistit la pescuit, pentru decorul evenimentului tau ne ocupam noi. Detalii la www.superbaloane.ro

Cristi E
senior
senior

Mesaj de Cristi E » 13 Apr 2007, 11:27

in AvP mai erau niste articole interesante despre sonare,dar nu stiu exact in ce numere,daca le ai cauta.

Scrie răspuns