Salutare!
Vreau sa imi iau un sonar insa nu stiu exact la ce sa ma uit cand il cumpar!
Ce trebuie sa stie un sonar pentru a fi bun? Ce le diferentiaza? Care sunt brandurile Bune, medii, proaste....(Ma refer la cele ce se gasesc pe piata romaneasca).
Stiu ca s-a mai discutat pe tema asta, insa topicurile sunt vechi....si in plus pana nu ai folosit efectiv produsul, nu stii la ce specificatii sa te uiti din toata lista...
Sonare-Specificatii tehnice!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Sonare-Specificatii tehnice!
Spining....Prea bun ca sa fie light...
-
- utilizator constant
Eu personal am un Bottom Line de vreo 100 si ceva de USD si isi face treaba foarte bine. Sonarul foarte ieftin nu-ti va arata niciodata salaii, stiucile si bibanii sub forma de peste grafic ci doar niste puncte suspendate in praguri. Sonarul te ajuta intr-adevar cand bati o balta noua, poti vedea adancimea, pragurile, eventualele ostacole, temperatura apei. Cum gasesti o diferenta sesizabila de nivel, te opresti si pescuiesti.
Un sonar foarte bun gasesti aici: http://www.totalfishing.ro/sonar-hummin ... -2171.html
N-ai nevoie de ecran color, GPS sau alte gaselnite.
E bine sa ai un sonar simplu si bun. Cele mai complicate tip 3D iti pot arata dedesubturile in timp real! Ce trebuie sa retii e ca sonarul nu te face pescar mai bun peste noapte, el te ajuta sa obtii informatii importante si atat!
"Sonarul" vechi e format dintr-o greutate legata cu o sfoara marcata din metru in metru si testezi substratul din loc in loc. Daca mai ai un prieten cu o barca separata, mergeti impreuna la o distanta de un lanseu unul de altul si testati adancimea apei - unde gasiti diferente opriti-va si pescuiti!
Fir intins!
Un sonar foarte bun gasesti aici: http://www.totalfishing.ro/sonar-hummin ... -2171.html
N-ai nevoie de ecran color, GPS sau alte gaselnite.
E bine sa ai un sonar simplu si bun. Cele mai complicate tip 3D iti pot arata dedesubturile in timp real! Ce trebuie sa retii e ca sonarul nu te face pescar mai bun peste noapte, el te ajuta sa obtii informatii importante si atat!
"Sonarul" vechi e format dintr-o greutate legata cu o sfoara marcata din metru in metru si testezi substratul din loc in loc. Daca mai ai un prieten cu o barca separata, mergeti impreuna la o distanta de un lanseu unul de altul si testati adancimea apei - unde gasiti diferente opriti-va si pescuiti!
Fir intins!
De acum poti pleca linistit la pescuit, pentru decorul evenimentului tau ne ocupam noi. Detalii la www.superbaloane.ro