discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
laurentiucat
- utilizator constant

eu am folosit si motorul electric si sonarul pe bateria de masina, fara nici cea mai mica problema
acum, cand merg cu termic, mi-am luat o baterie de 12 v 7A, care e cat 2 pachete de tigari
vezi la
www.gpbatteries.ro , au niste acumulatori no name dar sunt destul de buni
vreom 500 mii acumulatorul, si vreo 500 mii incarcatorul pentru el, ti-l face baiatu de la service de la ei
cum vrei tu sa te duci cu ditai barca, eu zic ca il poti lega linistit la una din cele 2 baterii
iti mai iei si un convertor 12 v - 220 v de la carrefour, si un bec economic de 20 de watio si ai si lumina ca ziua in barca, faci noaptea pe dunare un chef pe cinste
referitor la sonar eu am un raymarine color, i-am scos functia care iti interpreteaza toate tampeniile ca fiind pesti, si ma uit doar la fundul apei, sa vad praguri si prostiile de pe fund
pe dunare in esenta m-a interesat sa vad pragurile, buturugile si diferentele de nivel.......
caut doar zona cu apa de adancimea la care ma gandesc eu sa-l caut, si zone cat mai nenororcite dpdv al agaturilor/structurilor
sa i-o dau direct in casa

sa traiesti tata!
asa da! si io ma gandeam ca ma intereseaza fundu..pestii ii gasesc io daca nu anu asta,ca-s incepator...

macar la anu..mi- a zis un pescar battran cum a prins el langa un butuc cu prostovolu 5 salai la 7-10 kile..si cum stau astia ca niste caini la cotitura si asteapta puietu dupa orice cuta de fund ,buturuga ,prag...de 2 saptamani ma plimb cu prieten cu barca sa vad de unde scoate pestele..in 2 km de mal nu are nicio,plasa si intro zona cu mal prabusit,anafor si butuci are 5 plase de unde scoate in fiecare zi cate ceva .am fost cu pescarii profesionisti sa vad cum dau ,unde dau si cam ce specii de peste se prind langa fiecare tip de mal..
ei incearca fundul intai cu un rac..si ma gandeam sa le-o iau inainte cu sonaru..si sa le dau nana la fund..

cu o simpla lanseta..as putea sa iau un sonar 3 d unde se vede fundu perfect si are trecute si cote pe display...dar le-as da idei si lor..si pe urma s-ar putea sa nu mai fie loc de barci cu sonare pe dunare..si asa mi-e frica ca daca o sa-mi vada motorul electric o sa vina vreunul cu ideea ca asta le-ar proteja actiunea de pescari electricieni...si nu as vrea asa ceva ..dupa 1 ian sper sa se ieftineasca camerele video digitale(deja am pus ochii pe un panasonic cu 30 X zoom optic special ptr ei)sa-i vedem la tv
-
adiwolf
- veteran

omule ,grija mare
am mai spus-o pe aici,vedeti ca si braconierii au internet si stiu si ei sa citeasca.
nu iti fa iluzii ca nu te gasesc sau nu te depisteaza,sunt foarte tenaci la astfel de lucruri.
eu am avut un mic conflict cu ei din cauza a ceea ce am postat pe rapitori,asa ca........
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
danr
- Site Admin

adiwolf, daca conflictul a fost mai extins decat am citit noi pe site, spune-mi sa-i scot de pe forum
-
adiwolf
- veteran

danr scrie:adiwolf, daca conflictul a fost mai extins decat am citit noi pe site, spune-mi sa-i scot de pe forum
dane,
stai calm frate ca nu ma sperii cu una cu doua si nici nu sunt asa de firav incat sa ma dau deoparte,am 110kg si 1.89m
chestia este ca au sapat ceva si au dat de mine pana la urma(bine ca nici nu era greu sa ma gaseasca,doar am facut publice ceva date

),dar ce m-a deranjat a fost faptul ca au venit la mine la firma(erau doi) sa imi ceara socoteala (culmea este ca, ,cu unul din ei copilarisem)
nu a fost nimica care sa ia amploare,dar faptul ca au venit peste mine in firma mea,m-a deranjat enorm.
deci,grija mare fratilor ce postati,nu toti pot fi "blanzi ca ai mei"
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
laurentiucat
- utilizator constant

majoritatea pescarilor si oamenilor din sat nu-i inghit pe electricieni dar fiind persoane cu un trecut dubios si chiar foarte violent, oamenii tac..
sper ca intrarea in ue sa oblige intr-un fel autoritatile sa-si faca datoria.acum autoritatile se complac sa nu faca nimic sau sunt corupte de catre acestia..(asta mai mult ca sigur)pana la urma imi iau pistol si daca o iesi scandal barem sa fie bal..in orice caz ..sa auzim de bine...