discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
BamseBST
- veteran

vreau un sonar Humminbid dualbeam si nu stiu la care sa ma opresc sunt o gramada de modele ...
o sa-l folosesc pe baraje de acumulare si foarte putin la Dunare...
astept niste sfaturi!
multam
-
Dan Alexe
- utilizator constant

Walleye, nu ti-am raspuns pentru ca am asteptat sa testez sonarul mai intii. N-a fost sa fie.
Oricum iti pot spune ca mi-am luat un Humminbird 565. Nu am luat modelul cu GPS pentru ca am un GPS separat si ma folosesc de el, altfel e de luat in consideratie.
Motivele pentru care l-am ales(in gama asta de pret): doble beam, rezolutie 640x340, au un dealer in Romania. Nu stiu daca te ajuta dealerul cind cumperi din alta tara dar macar e asha, un suport moral.
Vezi ca mai e cel putin un topic cu sonare.
-
attilaf
- veteran

Eu tot la Humminbird 565 m-am oprit. Insa imi va ajunge deabia peste vreo luna si ceva din State... Abia atunci as putea sa te ajut cu ceva feedback..
-
BamseBST
- veteran

Dan Alexe scrie:Walleye, nu ti-am raspuns pentru ca am asteptat sa testez sonarul mai intii. N-a fost sa fie.
Oricum iti pot spune ca mi-am luat un Humminbird 565. Nu am luat modelul cu GPS pentru ca am un GPS separat si ma folosesc de el, altfel e de luat in consideratie.
Motivele pentru care l-am ales(in gama asta de pret): doble beam, rezolutie 640x340, au un dealer in Romania. Nu stiu daca te ajuta dealerul cind cumperi din alta tara dar macar e asha, un suport moral.
Vezi ca mai e cel putin un topic cu sonare.
dupa ce il testezi sa-mi zici cum e .. chiar sunt curios e fain si modelu` asta ...
de la ce dealer l-ai luat
?
-
mihaif99
- senior

walleye scrie:vreau un sonar Humminbid dualbeam si nu stiu la care sa ma opresc sunt o gramada de modele ...
o sa-l folosesc pe baraje de acumulare si foarte putin la Dunare...
astept niste sfaturi!
multam
Eu am tot si un HB 565, dar mi-as lua cu GPS daca ar fi sa mai iau o data.
Pe lacuri mari e foarte important sa marchezi structurile usor, ca sa te poti intoarce. Ce e neplacut la HB e ca trebuie sa cumperi sonda de temperatura separat.
Mai am un Lowrance/Eagle Cuda 245 DS in configuratie portabila, (facuta de mine: bateria in cutie Pelican si transducerul pe ventuza). E foarte ok pentru pretul lui, iar portabilitatea nu mai spun.
-
Dan Alexe
- utilizator constant

L-am luat de pe Cabelas. Problema este ca vamesii stiu deja despre Cabelas si nu te iarta. Stiau si ca un sonar costa mai mult de 200$. Daca mai cumperi si alte articole de pescuit vamesul, daca e de treaba, le poate trece pe toate la articole de pescuit ceea ce inseamna ~3%vama. Mai este transportul care la Cabelas e mult, 25%, si TVA-ul 19%. Sonarul de 200$ ajunge 300-310$.
Mai sint si alte magazine online care vind sonare, poate au transportul mai ieftin dar in cazul asta te vamuieste pentru electronice si e mai mare vama.
-
Dan Alexe
- utilizator constant

Am uitat cel mai important lucru: garentia. Daca il cumperi de aici ai garantie. Eu ar trebui sa-l trimit in State si platesc transportul cit nu face.
Prin urmare, cred ca merita sa-l iei de aici daca nu ai pe cineva in SUA.
-
BamseBST
- veteran

merci fain!! cred ca o sa-l iau de aici... da mai astept pareri legate de 717

-
aZu
- utilizator constant

Dan Alexe, cum ati reusit sa comandati Humminbird la Cabelas?
Eu tot incerc, dar nu vor sa expedieze la Romania asemenea produse de la Humminbird.