Sonar Piranha Max 160

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 13 Mai 2011, 07:53

feugen scrie:Daniel, spune-mi te rog cum si unde fixezi sonda? Te folosesti de acea ventuza?

P.S. Am luat decizia sa cumpar un Piranhamax 160 Portable si-mi parvine spre sfarsitul lui mai. Dupa ce "pipai" sonarul, poate reusim sa ne vedem pe un mal de Dunare sa-mi faci o "instructie", berea fiind in grija mea :)
sigur ca ma folosesc de acea ventuza ...o lipeam pe oglinda motorului de la barca gonflabila ....dar acum mi am luat un suport de sonar , pt ca de la viteza motorului , sonda era afara din apa , si nu vedeam substartul decat daca mergeam la relanti....si atunci am fost nevoit sa cumpar un suport de sonar ca sa ramana sonda in apa..... :!: ......deci daca ai electric sau vasle , nu e nevoie de suport ....dar daca ai motor de 4,5 sau 6 cai , sonda o sa fie afara , si o sa ai nevoie de un suport ceva ...

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 13 Mai 2011, 08:01

:lol: Ti-am dat si un MP in care te intrebam acelasi lucru + ti-am facut si o oferta :D
Bucuresti

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 13 Mai 2011, 08:03

feugen scrie::lol: Ti-am dat si un MP in care te intrebam acelasi lucru + ti-am facut si o oferta :D
sper sa o rezolvam...... :D

dumi_id
veteran
veteran

Mesaj de dumi_id » 17 Mai 2011, 09:08

Salut, si pe mine ma intereseaza un sonar si ma uitam la Pmax 170 sau 180 (cel tribeam, cu scanare la 90gr) dar nu am gasit la ele varianta portabila. Daca le iau asa nu stiu ce accesorii mi-ar mai trebui ca sa fie functional. http://www.fishfinder-store.com/humminb ... inder.html
Multumesc anticipat pentru ajutor.

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 17 Mai 2011, 14:58

Bucuresti

Scrie răspuns