Salut,
Am un motor electric Minn Kota Endura 30 si recent am primit un sonar Humminbird 565. Pt. sonar nu am nici baterie nici suport. In legatura cu acestea am niste intrebari:
- e ok daca leg sonarul si motorul la acelasi acumulator (ZAP Marin) ?
- cum se poate monta sonarul cel mai usor? Am vazut ca se poate monta si pe motor. Functioneaza bine si este suficient de sigur daca e montat direct pe motor (nu am transducer pt. motor dar cred ca si pe acesta as putea sa-l fixez)? Sau este recomandat sa fie montat pe un suport special ( http://www.energofish.ro/product.php/Su ... i-ET/2177/ ) ?
Multumesc
sonar + motor legat la un acumulator?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- junior
merge si pe aceeasi baterie dar e mai indicat sa-ti ie o baterie separat pt sonar
daca sunt legate la aceeasi baterie , pe masura ce motorul consuma din baterie , poti avea probleme cu sonarul....el nu va mai primi suficient curent si se inchide .....
nu e scumpa o betrie separat si merita
despre montarea sonarului pe motor sau pe oglnda cu suport am vazut variante si ...si ....
eu prefer montat pe suport separat ....sta fix si nu ai grija ca la apa mica e posibil sa dai cu transducerul de pamant
cat depsre suportul de sonar , nu stiu cat e de grozav ala pe care l-ai selectat
eu am jaxon si e ok
iar de la energo ala de la amiuad e mai bun
daca sunt legate la aceeasi baterie , pe masura ce motorul consuma din baterie , poti avea probleme cu sonarul....el nu va mai primi suficient curent si se inchide .....
nu e scumpa o betrie separat si merita
despre montarea sonarului pe motor sau pe oglnda cu suport am vazut variante si ...si ....
eu prefer montat pe suport separat ....sta fix si nu ai grija ca la apa mica e posibil sa dai cu transducerul de pamant
cat depsre suportul de sonar , nu stiu cat e de grozav ala pe care l-ai selectat
eu am jaxon si e ok
iar de la energo ala de la amiuad e mai bun
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.