Sonar Lowrance Elite 5x HDI-Echivalent Humminbird sau Garmin
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Sonar Lowrance Elite 5x HDI-Echivalent Humminbird sau Garmin
Salut!
Ma puteti ajuta cu o informatie va rog?
E vorba de Sonar Lowrance Elite 5x HDI! As dori sa stiu care este echivalentul lui la alti producatori de ex Humminbird sau Garmin....
Multumesc
Ma puteti ajuta cu o informatie va rog?
E vorba de Sonar Lowrance Elite 5x HDI! As dori sa stiu care este echivalentul lui la alti producatori de ex Humminbird sau Garmin....
Multumesc
Re: Sonar Lowrance Elite 5x HDI-Echivalent Humminbird sau Ga
Nu are!Cu alte cuvinte,in gama lui de pret e cu mult peste concurenta!Fa un efort si ia-ti varianta cu GPS!
-
- utilizator constant
Sau mergi pe variant elite 7 hdi un ecran cu mult mai mare.
Mersi! Poate sa fie si cu gps! Idea este ca nu cunosc gama Humminbird si doresc sa aflu care model seamana macar cu modelul asta de la lowwrance! Da se pare ca voi fi nevoit sa le iau toate pe rand sa le invat:)
Sonarul este super ok.Nu stiu de ce mai esti curios de concurenta 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Bun gps daca vei folosi frecvent sonarul pe lac. Nu vad avantaje care sa justifice diferenta de pret intre seria 5 si 7. Daca nu ai probleme cu vederea, 5 e arhisuficient. Mai bine 5 cu gps decat 7, spun asta ca posesor de 5x hdi, fara sa fie acrii strugurii.
Mai bugeteaza macar 100 usd pentru baterie si suport sonda, pe langa sonar.
Bafta la alegere
Mai bugeteaza macar 100 usd pentru baterie si suport sonda, pe langa sonar.
Bafta la alegere
Seara buna,
acest sonar este similar cu modelul Humminbird 678 HD DI , http://www.marine-shop.ro/humminbird-67 ... 129.p.html
sau cu acesta..Humminbird 688 HD DI Combo, asta in conditiile in care ai vrea sau ai un combo sonar/chartplotter/gps si scanare Down Imaging http://www.marine-shop.ro/humminbird-68 ... 131.p.html
acest sonar este similar cu modelul Humminbird 678 HD DI , http://www.marine-shop.ro/humminbird-67 ... 129.p.html
sau cu acesta..Humminbird 688 HD DI Combo, asta in conditiile in care ai vrea sau ai un combo sonar/chartplotter/gps si scanare Down Imaging http://www.marine-shop.ro/humminbird-68 ... 131.p.html
Nu uitati stiuca trebuie sa.. o prinzi.. fotografiezi..si da-i drumu', ca ai sa vrei sa pescuiesti si saptamana viitoare.. si tu, si altii.. si nepotii
Multumesc pentru raspunsurile!
Da si pt mine elite 5 HDI este cel mai simpatic dar m-am gandit ca poate gasesc un humminbird pe ebay la pret bun etc... Daca nu reusesc ramane 5HDI-ul:)
Da si pt mine elite 5 HDI este cel mai simpatic dar m-am gandit ca poate gasesc un humminbird pe ebay la pret bun etc... Daca nu reusesc ramane 5HDI-ul:)
[quote="Norbert"]Multumesc pentru raspunsurile!
Da si pt mine elite 5 HDI este cel mai simpatic dar m-am gandit ca poate gasesc un humminbird pe ebay la pret bun etc... Daca nu reusesc ramane 5HDI-ul:)[/quote
Hummi de pe ebay nu iti va arata adancimea in metri ,temperatura in Celsius ,etc.Poate nu te deranjeaza, insa...
Da si pt mine elite 5 HDI este cel mai simpatic dar m-am gandit ca poate gasesc un humminbird pe ebay la pret bun etc... Daca nu reusesc ramane 5HDI-ul:)[/quote
Hummi de pe ebay nu iti va arata adancimea in metri ,temperatura in Celsius ,etc.Poate nu te deranjeaza, insa...

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Daca tot esti nevoit sa le iei pe toate,incearca-l si p-asta:Norbert scrie:Mersi! Poate sa fie si cu gps! Idea este ca nu cunosc gama Humminbird si doresc sa aflu care model seamana macar cu modelul asta de la lowwrance! Da se pare ca voi fi nevoit sa le iau toate pe rand sa le invat:)
Raymarine Dragonfly,nu de alta,dar sa te-ntrebam si noi apoi!
P.S.Referitor la metri si grade:mi-e foarte greu sa ma adaptez dupa cativa ani de"feet",doar viteza barcii ma interesa in km/ora,in rest cred ca ramaneam vesnic pe unitatile lor!