smecherie Made in Romania la SHIMANO !

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

vwpassat
junior
junior

smecherie Made in Romania la SHIMANO !

Mesaj de vwpassat » 07 Mar 2012, 14:59

Acum cateva zile ma uitam la niste mulinete Shimano si acum am hotarit sa le cumpar.Pana aici totul ok. Spre surprinderea mea cand ma uit aztazi la ele,si acum fiti atenti, SUNT MAI SCUMPE LA REDUCERE DECAT ERAU PANA ACUM !!! Pretul lor a crescut peste noapte cu aproximativ 30% din care bineinteles ai reducere..... dar in final CUMPERI MAI SCUMP DECAT PANA ACUM !!! Mult succes magazinelor on line, importatorului eu insa am terminat. Ma intorc frumos in magazine la cumparaturi....

rosu r.
veteran
veteran

Re: smecherie Made in Romania la SHIMANO !

Mesaj de rosu r. » 07 Mar 2012, 15:12

Da si tu un exemplu mai clar daca tot ai scris . Ce mulinete , cat era inainte si cat e acum la "reducere" si mai ales care e magazinul in cauza ?

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 07 Mar 2012, 15:15

Fara nici o rusine pune link...Magazinele care fac asa "reduceri" meita "favorul" :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 07 Mar 2012, 15:33

Asta este o veche stratagema a comerciantilor,aplicabila in orice domeniu. Deci...mare grija !

vwpassat
junior
junior

Mesaj de vwpassat » 07 Mar 2012, 15:40

Nu este o mulineta scumpa,atat permit momentan, si nu este vorba de 20 lei diferenta,doar asta este adevarul. Shimano Catana 1000 RB 115 ron FARA reducere si 135 ron CU REDUCERE pe acelasi site peste noapte. Atat despre reduceri in Romania....Fire Intinse va doresc

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 07 Mar 2012, 16:28

Vezi ca gasesti tot online mai ieftin si decat cum era inainte de "reducere"..dar in alt magazin.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 07 Mar 2012, 17:18

Are dreptate, dar nu-i vina magazinului, ci a importatorului

Nu credeam ca pot fi unii mai batuti in cap decat Gipo(care dupa cum stiti, infloresc si se dezvolta in draci) ... m-am inselat, noul importator Shimano, adica Normark exceleaza in materie de prostie ... cum dracu sa ceri atatia bani pe un Aspire(cand Stella FD este cu 50RON mai scumpa) sau pe pe o Stella FE(care adusa din Europa, de la magazin concret, cu garantie, este si sub 2000RON)?

http://www.totalfishing.ro/mulineta-shi ... -7685.html
http://www.totalfishing.ro/mulineta-shi ... -7681.html

http://www.xxx.ro/produs/9698/Stella- ... imano.html

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 07 Mar 2012, 18:07

asta este decand lumea cu "reducerile" se bazeaza pe instinctul cumparatorului de a sarii cand vad un pret mare taiat si sub unul mai mic :) ex in toamna mi-am luat o geaca la 250 ron akuma la reduceri aceasi geaca avea pretul taiat de 300 :mrgreen:
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !

Biban
veteran
veteran

Mesaj de Biban » 07 Mar 2012, 18:25

Stati sa vedeti noile preturi la importurile 2012 in materie de pescuit! Preturi cu 30-40% mai mari. Asa ca cei care aveti ceva de vandut sfatul meu e sa stati blanzi pana dupa targ cel putin, macar sa va faceti idee la preturi. Oricum la targ ca de obicei nu vor fi reduceri decat la mizerii, in rest preturi maxime mai ales acum avand motiv ca le-a scumpit producatorul, importatorului, distribuitorului din cauza petrolului, euroiului, inevitabilul razboi din Iran si alte shituri tipic mioritice. :fluch

vwpassat
junior
junior

Mesaj de vwpassat » 07 Mar 2012, 19:09

Stiti ce cred eu fratilor! S au scumpit acum ca la expozitie, unde cam toti exponatii ne asteapta cu super oferte, sa ne vinda la un pret mai mare la ,, SUPER OFERTA"ca si pretul de magazin.... De fapt asa am patit si anul trecut,am cumparat ceva la oferta din targ si cand am ajuns acasa am vazut ca am platit pe ea de fapt mai mult decat era afisat pe situl aceluiasi importator...bineanteles fara nici o reducere....

Scrie răspuns