Tocmai mi-am luat 2 mulinete noi Ryobi Ecusima si fata de cele 2 vechi sunt mici diferente( inscrisuri de fapt). Am cautat site-ul oficial dar fara succes. il stie cineva?
Multumesc.
Site oficial Ryobi?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Site oficial Ryobi?
gene3004 scrie:Tocmai mi-am luat 2 mulinete noi Ryobi Ecusima si fata de cele 2 vechi sunt mici diferente( inscrisuri de fapt). Am cautat site-ul oficial dar fara succes. il stie cineva?
Multumesc.
ohohohohoho ... salutari gene, chiar nu stiam ce se intampla cu tine ca de ceva vreme am vazut ca ai disparut ...
asta e site-ul lor oficial (in engleza) :
http://www.ryobi-intl.com/ew/index.asp
si mulineta ta e :
http://www.ryobi-intl.com/ew/cpny.asp?ID=356
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Multam frumos!
nu am disparut.. m-am dat la fund
si ca drept dovada:

nu am disparut.. m-am dat la fund

si ca drept dovada:

Salut Eugen....ecusima este o mulineta bunicica....problema este la galet...se taie foarte repede...eu am trei ecusima si someaza toate cu galetul taiat...nu stiu ce a fost in capul meu de am luat 3....sper sa nu ai si tu aceeasi problema.
Acu am vazut si poza...tu chiar vrei sa ma oftici nu?
Acu am vazut si poza...tu chiar vrei sa ma oftici nu?
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
gene3004 scrie:Multam frumos!
nu am disparut.. m-am dat la fund![]()
si ca drept dovada:
cu placere ... frumoasa revenire ... felicitari pentru pestan, banuiesc ca mergea in 80-85 ...

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Am taiat si eu unu si jumate..in 4 ani. Am gasit unu de schimb si inca rezista( cam jumate e dus..) de asta mi-am si luat altele doua noi.
daca vroiam sa te oftic iti aratam altceva
daca vroiam sa te oftic iti aratam altceva

hai ofticama daca tot ai inceput 

Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.